• Свеж
Yqjymfz тешка тарпаулин тарпаулин отворено покритие за покривање на брод со камиони - тешка должност со громите 850 g m² дебела 1,4 мм зелена тарпаулин тешка 3x6m
zoom_in

Yqjymfz тешка тарпаулин тарпаулин отворено покритие за покривање на брод со камиони - тешка должност со громите 850 g m² дебела

DEN 7663.84

Стока
check Во продавницата

☞ Белешка-Големината се мери со рака, ќе има мала разлика во големината, ве молиме погледнете го вистинскиот предмет, времето за испорака 10-25 дена ☞ Идеално за кампување листови, засолништа, риболов, лов или за сè што треба да се заштити од сурово време, може да покрива предмети во вашата градина или поле. Може да се користи како покритие за приколки, автомобили, чамци, велосипеди и каравани кога не се во употреба . ☞ Ве молиме, забележете дека големината на завршувањето е малку пократка од големината на намалувањето како што се рекламира, поради преклопувањето на работ, се склопува до компактна големина за лесно складирање на мали простори или во ранци. ☞ Овие тарпалини се доказ за гниење, мувла и смалување, лесен за ракување и транспорт заради лесен материјал. ☞ Материјал-Полистер, дебелина-1,4 мм, растојание од громи-0,5 м, дијаметар на громи-1,2 см. ☞ Белешка-Големината се мери со рака, ќе има мала разлика во големината, ве молиме погледнете го вистинскиот предмет, времето за испорака 10-25 дена. ☞ Идеално за кампување листови, засолништа, риболов, лов или за сè што треба да се заштити од сурово време, може да покрива предмети во вашата градина или поле. Може да се користи како покритие за приколки, автомобили, чамци, велосипеди и каравани кога не се во употреба . ☞ Ве молиме, забележете дека големината на завршувањето е малку пократка од големината на намалувањето како што се рекламира, поради преклопувањето на работ, се склопува до компактна големина за лесно складирање на мали простори или во ранци. ☞ Овие тарпалини се доказ за гниење, мувла и смалување, лесен за ракување и транспорт заради лесен материјал. ☞ Материјал-Полистер, дебелина-1,4 мм, растојание од громи-0,5 м, дијаметар на громи-1,2 см. Забележете : вистинската големина на тарпаулин ќе биде 10 см помала од описот на веб -страницата.

Material:
Polyester Tarp
Weight:
850 G/M2
Thickness:
1.4 Mm
Grommets Distance:
0.5 M
Grommets Diameter:
1.2 cm
Note:
Note:
the Size is Measured by Hand, There Will Be a Slight Difference in Size, Please Refer to the Actual Object, Delivery Time 10-25 Days.
After Receiving the Product, There May Be a Little Taste of Glue and Ventilation Outside.:
Realistic Shooting, Shooting Lights, Display Effects and Personal Opinions and Other Factors Will Produce a Certain Color, Please Prevail in Kind:
If You Have Any Questions, Please Contact Us Immediately :

Поврзани производи..