• Свеж
Црвени комплети за клипчиња за обезбедување клип на отворено teepee tarp стеги на отворено затегнување на кампување за кампување шатори за шатори за шатори за залепува?
zoom_in

Црвени комплети за клипчиња за обезбедување клип на отворено teepee tarp стеги на отворено затегнување на кампување за кампување шатори за шатори

DEN 215.68

Стока
check Во продавницата

Клипови за трескање- што обезбедува силна моќност за да се направи оклузијата многу постабилна Затегнете ги клиповите за затегнување- со уникатен дизајн на забите што ја гризат силата директно да го стегаат Тарпаулин. Климски клипови за прицврстување-шаторскиот клип е изработен од пластичен материјал, тој е отпорен на временски услови, отпорен на солза, лесен и издржлив. Зафаќање на шаторот- со уникатен дизајн на забите што ја подобруваат силата на залак за директно да го стегаат тарпаулинот. Клипови за покривање на базенот- Тарп клиповите можат да издржат ледени температури и да гризат на замрзнати или влажни материјали. Клипови за трескање- што обезбедува силна моќност за да се направи оклузијата многу постабилна. Затегнете ги клиповите за затегнување- со уникатен дизајн на забите што ја гризат силата директно да го стегаат Тарпаулин. Климски клипови за прицврстување-шаторскиот клип е изработен од пластичен материјал, тој е отпорен на временски услови, отпорен на солза, лесен и издржлив. Зафаќање на шаторот- со уникатен дизајн на забите што ја подобруваат силата на залак за директно да го стегаат тарпаулинот. Клипови за покривање на базенот- Тарп клиповите можат да издржат ледени температури и да гризат на замрзнати или влажни материјали. Список на пакети 24 комплети X алигаторски клипови и одлики на тиквите куки - Боја : Стегач на црвени автомобили - Материјал : Алуминиумска легура и додатоци за кампување додатоци, вклучувајќи комплети за кампување на шатори за кампување - Големина : 7,20 x 2,20 x 0,90см; 2,83 x 0,86 x 0 Клипови за зафаќање на шатори.

Поврзани производи..