• Свеж
Започитувајте сипи чаши, испрскани чаши, обука на пилиња со рачки, испукана чиста чаша за возрасни, зачудувачки чаши за хранење Постари ексклузивни чаши за инвалид?
zoom_in

Започитувајте сипи чаши, испрскани чаши, обука на пилиња со рачки, испукана чиста чаша за возрасни, зачудувачки чаши за хранење Постари

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Купот за излевање е лесна чаша за пиење што е со слама и е идеална за луѓе од сите возрасти Произведено со супериорни материјали, практични и издржливи за термин употреба. Изработката и фините детали ја обезбедуваат нејзината популарност и издржливост. Ергономските и рачките со лесна зафат може да се подигнат и држат поединци со слаб зафат, ограничена подвижност или ограничен дострел. Доаѓа со испрскани и анти-распрскувачки капаци за да се спречат какви било случајни излевања и да се олесни пиењето за хендикепираните и оневозможените. Чаша со разноврсни капаци за пиење топли или ладни пијалоци без да се истурате додека седите или да се повлекувате, идеална за хендикепирани и инвалидни лица кои се борат да пијат без помош.

Поврзани производи..