• Свеж
Силиконски Подлога За Мало Дете, Манири На Маса Лесни За Чистење Играчки За Поставување Едукативни Помагала За Настава Подлога За Храна Подлога За Маса За Бебиња Д?
zoom_in

Силиконски Подлога За Мало Дете, Манири На Маса Лесни За Чистење Играчки За Поставување Едукативни Помагала За Настава Подлога За Храна Подлога

DEN 641.60

Стока
check Во продавницата

Погоден за детски подлоги, научете ги децата на правилната положба на садовите за јадење Помогнете му на вашето бебе да развие добри манири на трпезата и навики во исхраната. Силиконски подлоги за мали деца, играчки за рани едукативни материјали. Лесно за чистење преклоплива нелизгачка подлога за маса. Одлично за предучилишна, домашна и училница. - Силиконски подлоги за мали деца, играчки за рани едукативни материјали. - Лесна за чистење преклоплива нелизгачка подлога за маса. - Погоден за детски подлоги, научете ги децата на правилната положба на садовите за јадење. - Помогнете му на вашето бебе да развие добри манири на трпезата и навики во исхраната. - Одлично за предучилишна, домашна и училница. Спецификација : - Материјал : Силика Гел. Големина : 40х30см/15, 75х11, 81инч. Пакетот Вклучува : . 1x Детска Подлога. Забелешка : Ова не е играчка за новороденчиња, ве молиме одземете од децата за да избегнете јадење. Пакет Вклучувајќи 1pc*Душеци За Бебешки Места.

- Material:
Silica Gel.
Size:
40x30cm/15.75x11.81inch.
Package Includes:
.
1x Kids Placemat. :
Note:
This is not infant toy , please take away from kids to avoid eating. :

Поврзани производи..