• Свеж
Сјај 8оз Мали Чаши Со Сламки, 5пакувајте Детски Чаши Со Сламки И Капаци Отпорни На Истурање, Нераскинливи Чаши За Смути Од Нерѓосувачки Челик Со Капаци Отпорни На Ис?
zoom_in

Сјај 8оз Мали Чаши Со Сламки, 5пакувајте Детски Чаши Со Сламки И Капаци Отпорни На Истурање, Нераскинливи Чаши За Смути Од Нерѓосувачки Челик

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

БЕЗБЕДЕН МАТЕРИЈАЛ>>> > сјај деца чаши се направени од храна одделение 304 нерѓосувачки челик, бпа слободен и издржлив, нема да биде ' рѓосан за долго време употреба И нема повеќе грижи ако се скршат кога ќе се лизгаат, тоа е збир на робусни чаши за замена на пластичните голтки чаши. ДИЗАЈНИРАН за ДЕЦА> > > > 8 мл 230 мл ја прави машината од нерѓосувачки челик совршена големина за мали раце, тие се слатки, лесни и лесни за држење. Силиконските ракави не само што помагаат да се држат рацете од топли или супер ладни пијалоци, туку и им олеснуваат на децата да ги идентификуваат сопствените чаши. КАПАК ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ И СИЛИКОНСКИ СЛАМКИ>>>> кога капакот на нашите чаши за пинти е запечатен, тие се целосно доказ за истекување, нема повеќе грижи за нередот предизвикан од истурање на пијалокот од вашите деца насекаде. Со вклучен капак, можете да ги земете чашите за активности на отворено.Металните чаши доаѓаат со меки силиконски сламки за погодност, и целосно е залак за заштита на детските заби. Многу НАМЕНИ>>>> металните чаши може да се користат како чаши за пиење мали деца, чаши за ужина, чаши за кампување и може да ги користат и возрасните како шолја за сокови, шолја за кафе.Аплицирајте за секојдневна употреба, како и забава за забава. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ и СКЛАДИРАЊЕ>>> > машина за миење Садови безбедна и наредена за да го зачувате вашето место, одличен додаток на секоја кујна со мало дете.

Поврзани производи..