• Свеж
Комплет за пад на игла, комплети за вметнување 2 парчиња со основни алатки за чувство, комплети за почетници за возрасни, панда DIY волна игла за игли за почетнички по?
zoom_in

Комплет за пад на игла, комплети за вметнување 2 парчиња со основни алатки за чувство, комплети за почетници за возрасни, панда DIY волна

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Лесно за следење : Волна од панда иглата волна е само најсечена и одличен начин да започнете да ги научите основите на Фелтинг Без разлика дали сте комплетен нов човек или сакате само да пробате да направите некои различни креации на игли, комплети за игли за игли се оние за вас. 2 Поставување на палење на игли : Секое игла за игли вклучува еко-пријателска волна, детална брошура за инструкции за почетници, четири игли, блок од пена и симпатична клуч. Има доволно материјал за да направите 2-4 различни парчиња исто така!. Одличен занает со деца : на секоја панда ќе потрае околу три часа за да се заврши, но тотално вреди време. Тоа е добар начин да се зголемат односите меѓу децата и родителите или да се ослободат стресот од работа и студирање. Забавна уметност и занаетчиска активност : Активноста за почетници за почетници на иглата ви дава чувство за достигнување и гледањето на вашиот финален производ е наградува. Занаетот е одличен стрес, исто така, затоа што одново и одново влегувате игла во волна. Толку многу препорачајте го!. Убав подарок : Уживајте во комплетот за волна со пријатели или семејства, добивајќи неочекувано совршено искуство. Идеално за правење уникатни подароци за Божиќ за роденден за семејства, пријатели, lубовник, итн. Лесно за следење : Волна од панда иглата се само најтешкиот и одличен начин да се започне со учење на основите на Фелтинг. Без разлика дали сте комплетен нов човек или сакате само да пробате да направите некои различни креации на игли, комплети за игли за игли се оние за вас. 2 Поставување на палење на игли : Секое игла за игли вклучува еко-пријателска волна, детална брошура за инструкции за почетници, четири игли, блок од пена и симпатична клуч. Има доволно материјал за да направите 2-4 различни парчиња исто така!. Одличен занает со деца : на секоја панда ќе потрае околу три часа за да се заврши, но тотално вреди време. Тоа е добар начин да се зголемат односите меѓу децата и родителите или да се ослободат стресот од работа и студирање. Забавна уметност и занаетчиска активност : Активноста за почетници за почетници на иглата ви дава чувство за достигнување и гледањето на вашиот финален производ е наградува.

Поврзани производи..