• Свеж
Niafroder Beach Iron на комплет за трансфери - Lifeивотот е шема на плажа со четири бели, 28x28 чајни крпи за овој комплет за шема на крпи за плажа.
zoom_in

Niafroder Beach Iron на комплет за трансфери - Lifeивотот е шема на плажа со четири бели, 28x28 чајни крпи за овој комплет за шема

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Овој модел на везови железо на сет на трансфери се состои од 10 трансфери на теми поврзани со плажа - секој околу 6 "x6" Везењето пренесува железо на светло бели чајни крпи вклучени во комплетот. Овие обрасци за трансфер на вез ќе ви помогнат да направите убав сет за вашата кујна или како подарок. Овие трансфери на железо за моделите на вез го олеснуваат започнувањето на вашиот сопствен уникатен сет. Овие обрасци за вез за пешкири за садови се толку лесни и забавни за употреба. Можете да направите ваш сопствен сет на убави чајни крпи со овој комплет за модели на вез и чајни крпи. Овие живот е железо од плажа на обрасците за трансфер изгледаат толку добро во кујната. Ова железо на комплетот за трансфер е одличен начин да започнете на вашиот сопствен убав сет чајни крпи. Крпите за садови се претходно измиени, изветвени, увезени од Индија; Направено од трајно броење од 130 конец, светло бел памук и има 4-странична полите и јамка за закачалка од агол. 4 -те крпи се 28 "x28". Овој модел на везови железо на сет на трансфери се состои од 10 трансфери на теми поврзани со плажа - секој околу 6 "x6". Везењето пренесува железо на светло бели чајни крпи вклучени во комплетот. Овие обрасци за трансфер на вез ќе ви помогнат да направите убав сет за вашата кујна или како подарок. Овие трансфери на железо за моделите на вез го олеснуваат започнувањето на вашиот сопствен уникатен сет. Овие обрасци за вез за пешкири за садови се толку лесни и забавни за употреба. Можете да направите ваш сопствен сет на убави чајни крпи со овој комплет за модели на вез и чајни крпи. Овие живот е железо од плажа на обрасците за трансфер изгледаат толку добро во кујната. Ова железо на комплетот за трансфер е одличен начин да започнете на вашиот сопствен убав сет чајни крпи. Крпите за садови се претходно измиени, изветвени, увезени од Индија; Направено од трајно броење од 130 конец, светло бел памук и има 4-странична полите и јамка за закачалка од агол.

Поврзани производи..