• Свеж
Тепих на кука за куки за кука DIY, тепих со црвена јагода, печатено платно додатоци тепих везови игла за украси, повеќенаменски за возрасни и деца, ZD367, (52 * 38cm/20.4 * 14.9in)
zoom_in

Тепих на кука за куки за кука DIY, тепих со црвена јагода, печатено платно додатоци тепих везови игла за украси, повеќенаменски за возрасни

DEN 671.84

Стока
check Во продавницата

Материјал : 50% полиестерско влакно и 50% памучно платно Лесен за употреба : Нашиот комплет доаѓа со едноставни илустрации, а платното во боја може да му помогне на вашиот DIY да работи поудобно за почетниците. Подароци : Ова е одличен подарок за вашето семејство и пријатели. Може да бидат подароци за деца, подароци на родителите, подароци на пријатели и подароци за двојки за повеќето празници или фестивали. Употреби : Може да се користи како врата, или на подот, wallидот, троседот, креветот и прозорецот како домашна декорација. Забелешка : Везниците за теписи се недовршени сет за вез и треба да го завршите сами. Силно се препорачува за почетници и loversубители на вкрстени бод. Ова е недовршен комплет за комплети за заклучување на DIY за заклучување што треба да го завршите. Ова е занает сличен на Cross Stitch, кој почетниците можат да го научат брзо. Ова е рачна операција слична на Cross Stitch, а почетниците можат брзо да го совладаат. Високо деталниот дизајн и висококвалитетниот тепих предиво го олеснуваат капчињата. на достигнување, намалување на стресот, зајакнување на самодовербата и подобрување на патиштата : Материјал : Полиамид влакна : 52 *38cm/20.9 Inquantity : 1 Поставете пакет вклучува : 1 *PAD за везови1 *Crochet1 *Canvas1 *Опис на производството1 Поставете го сет на тежина : 1.

Material:
Polyamide fiber
Size:
52*38cm/20.4*14.9in
Quantity:
1 set
The package includes:
1 * Embroidery pad:
1 *crochet:
1 * Canvas:
1 *Production description:
1 Set embroidery thread:
note:
1. This is a DIY unfinished set, you need to complete it yourself, thank you.:
2. If you have any questions about this project, please contact us, we will solve the problem for you within 24 hours. thank you very much! :

Поврзани производи..