• Свеж
Алатка за плетенка за плетенка за везови игли за везови игли за везење игли за везови игли за везење, килим предиво игла игла за везови за шиење комплети за шиење ал?
zoom_in

Алатка за плетенка за плетенка за везови игли за везови игли за везење игли за везови игли за везење, килим предиво игла игла

DEN 985.60

Стока
check Во продавницата

Сет за везови- Лесно се држи од оној кој со нефлексибилни раце, нуди удобна рачка, не е лесно да се чувствува вкочанет за време на процесот Т алатка- А за вашиот пријател и семејство. Алатка- Комплети за везови за игла, изработени од материјал за трајна употреба. Алатки за везови- алатка за бод за вашиот пријател и семејство. Комплети за везови на DIY- изработени од материјал за трајна употреба. Сет за везови- Лесно се држи од оној кој со нефлексибилни раце, нуди удобна рачка, не е лесно да се чувствува вкочанет за време на процесот. Т алатка- А за вашиот пријател и семејство. Алатка- Комплети за везови за игла, изработени од материјал за трајна употреба. Алатки за везови- алатка за бод за вашиот пријател и семејство. Комплети за везови на DIY- изработени од материјал за трајна употреба. Пакетот вклучува 1 сет X Punch Engridery игли Карактеристики - Големина : 17.5x10x2 алатка за бод. - Материјал : Пластични комплети за вез. - Боја : Како што е прикажано алатките за ткаење. - Направете убави и деликатни уметнички дела со овој сет на игла за удар, како што се : алатка за бод, дамки и др. - А за пенкалото за вез на вашиот пријател и семејство. - Трансформирајте ја која било текстилна ставка со обрасци, пишување, цвеќиња, завеса, перници, облека, украсни слики, табани и други најчесто предмети за домаќинството, алатка за игла.

Поврзани производи..