• Свеж
Плаплаао дрво за везење рамка штанд, античко дрво за вез за везови, решетката за уметнички занаетчиски шиење и виси дома, прилагодлива висина на вкрстена рамка за ш?
zoom_in

Плаплаао дрво за везење рамка штанд, античко дрво за вез за везови, решетката за уметнички занаетчиски шиење и виси дома, прилагодлива

DEN 687.84

Стока
check Во продавницата

➤ 【Како да инсталирате】 Само кликнете на вкрстениот бод помеѓу пластичната цевка и дрвениот стап Дизајнот на налепницата во горниот лев агол овозможува да се залепат цртежите на образецот, што е интуитивно и удобно. На страната има мала алатка за чување четки, ножици, нишка за везови и други алатки. Покрај дното на шрафцигер, другите можат лесно да се инсталираат со рака. ➤ 【Лесен за употреба】 Овие додатоци за вкрстено бод, тркалезно ролери, рамка може да се прилагоди 360 степени по своја волја, операцијата е поедноставна. ➤ 【Висок квалитет на материјал】 Рамката за везови е изработена од избрано цврсто дрво, со тврда текстура, природна, мазна, отпорност на абразија, преносливост и многу други карактеристики, и таа е полирана од страна на искусни техничари. Целата е многу убава и атмосферска. ➤ 【Лесно е да се поправи】 Рамката за везови, лесно да се стави на крпа, само држете го бод помеѓу пластичната цевка и дрвениот стап. Abtional 【Прилагодлива ширина】 Горната рамка може да се користи како рамка за рака и може да се прилагоди ширината на рамката за вез, исто така, може да се прилагоди на различни големини на вкрстено вез. Спецификација : Состојба : 100% бренд Newуитим Тип : Везник за вез : Големина на бор од дрво на бор : приближно. 47 x 21 cm / 18.3 Incoss Stitch Frame : Прибл.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Embroidery Stand
Material:
Pine Wood
Product Size:
Approx. 47 x 21 cm / 18.5 x 8.3 in
Cross Stitch Frame:
Approx. 40 x 29 cm / 15.8 x 11.4 in
Weight:
Approx. 940g / 33.2oz
Package List:
1 x Embroidery Stand1 x Screw Accessories Kit
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. Please kindly note that this product needs to be assembled by yourself.

Поврзани производи..