• Свеж
Комплети за куки за заклучување на Хемс за возрасни деца, елен шема килим рачно изработен занает занаетчиски бушава везница тепих платно капчиња таписерија за дец?
zoom_in

Комплети за куки за заклучување на Хемс за возрасни деца, елен шема килим рачно изработен занает занаетчиски бушава везница тепих

DEN 510.40

Стока
check Во продавницата

★ Забавно изработка на килим : Овој комплет за DIY е полу-завршен и ќе треба да го направите тоа сами Можете да ги поканите пријателите или семејството да го завршат и ќе биде одлично време!. Patterment Модел на печатено платно : Овој комплет за изработка на килим доаѓа со референтна слика, јасна шарена шема на печатење, совршена за почетници и може брзо да се заврши. Значи, секое дете и возрасно лице можат да го испробаат!. ★ Лесен за употреба : претходно печатено платно со шема на боја и инструкции на англиски јазик. Платното јасно ги покажува секој мал квадрат и бојата. Не треба да ја брои решетката. ★ Домашен декор и подароци : Овој комплет за кука за заклучување може да биде wallидна декорација, детски килим, итн. Можете да го направите сами или да му го дадете на семејството или пријателите како подарок. ★ Комплети за килими со кука за заклучување : 50x 38cm/20*15in.eche Секоја комплет доаѓа со сите додатоци : мрежно платно, предиво, капчиња, шема на хартија и инструкции. Можете да започнете веднаш!. ★ Забавно изработка на килим : Овој комплет за DIY е полу-завршен и ќе треба да го направите тоа сами. Можете да ги поканите пријателите или семејството да го завршат и ќе биде одлично време!. Patterment Модел на печатено платно : Овој комплет за изработка на килим доаѓа со референтна слика, јасна шарена шема на печатење, совршена за почетници и може брзо да се заврши. Значи, секое дете и возрасно лице можат да го испробаат!. ★ Лесен за употреба : претходно печатено платно со шема на боја и инструкции на англиски јазик. Платното јасно ги покажува секој мал квадрат и бојата. Не треба да ја брои решетката. ★ Домашен декор и подароци : Овој комплет за кука за заклучување може да биде wallидна декорација, детски килим, итн. Можете да го направите сами или да му го дадете на семејството или пријателите како подарок. ★ Комплети за килими со кука за заклучување : 50x 38cm/20*15in.

Product name:
Latch Hook Kits Rug/ DIY throw rug
Material:
polyacrylonitrile fiber
Size:
50X 38cm/20x15in
Latch Hook Kits Package Included:
1 x Color Mesh Base Cloth.:
1 x latch hook tool(Crochet hook):
1 x Instruction Guide:
1 x Multiple Bundles of Color Yarns:
Note:
Please allow minor error due to manual measurement.:
The colors may be a little difference for the different monitor display. :

Поврзани производи..