• Свеж
MZB DIY капчиња предиво килимки занаетчиски комплети за занаетчиски кука кука кит комплети ботаничка шема со дизајн пред печатена шема за возрасни деца Божиќ
zoom_in

MZB DIY капчиња предиво килимки занаетчиски комплети за занаетчиски кука кука кит комплети ботаничка шема со дизајн пред печатена шема

DEN 292.80

Стока
check Во продавницата

[Димензии и чекори] Овој комплет за килим за заклучување е комплет за занаетчиски DIY, килим за вез/вкрстено бод за вкрстено бод/вкрстено бод е копачка за перница за килим со трева што треба да се направи сами Димензии : 52х35 см (20,5х13,77 инчи). [Многу симпатичен и подарок] Завршениот килим ви дава светло чувство. Можете да го користите како подарок за Ноќта на вештерките, подарок за роденден или подарок за Божиќ или Ноќта на вештерките за вашите омилени луѓе да ги продлабочат едни со други чувства. Можете исто така да го направите овој одличен проект со вашето семејство. Кога пријателите ќе дојдат во вашата куќа, верувам дека ќе бидат изненадени. [Уникатен дизајн] За разлика од другите комплети за окови со бела позадина и тешко може да се работи, овој сет на окови има разнобоен образец, шемата се печати на платното, ова е точно сетот за окови што ги барате, јасно можете да го знаете секој каде Оди предивото во боја. [Задоволство и достигнување] Комплетот за заклучување на куката го опушта вашиот ум и ве држи подалеку од дигиталните стимули на вашиот телефон, компјутерски екран и социјалните медиуми. Тоа е без хаос, прифатлива и забавна. Можете да се фокусирате на комплетот за окови и добро да го поминете времето, да добиете задоволство и чувство за достигнување од тоа. 【Ние секогаш сме тука за вас】 Ако имате какви било прашања или проблеми, ве молиме слободно контактирајте не. Ние ќе ви дадеме задоволителен одговор во рок од 24 часа, среќен шопинг. [Димензии и чекори] Овој комплет за килим за заклучување е комплет за занаетчиски DIY, килим за вез/вкрстено бод за вкрстено бод/вкрстено бод е копачка за перница за килим со трева што треба да се направи сами. Димензии : 52х35 см (20,5х13,77 инчи). [Многу симпатичен и подарок] Завршениот килим ви дава светло чувство. Можете да го користите како подарок за Ноќта на вештерките, подарок за роденден или подарок за Божиќ или Ноќта на вештерките за вашите омилени луѓе да ги продлабочат едни со други чувства. Можете исто така да го направите овој одличен проект со вашето семејство. Кога пријателите ќе дојдат во вашата куќа, верувам дека ќе бидат изненадени. [Уникатен дизајн] За разлика од другите комплети за окови со бела позадина и тешко може да се работи, овој сет на окови има разнобоен образец, шемата се печати на платното, ова е точно сетот за окови што ги барате, јасно можете да го знаете секој каде Оди предивото во боја. [Задоволство и достигнување] Комплетот за заклучување на куката го опушта вашиот ум и ве држи подалеку од дигиталните стимули на вашиот телефон, компјутерски екран и социјалните медиуми. Тоа е без хаос, прифатлива и забавна. Можете да се фокусирате на комплетот за окови и добро да го поминете времето, да добиете задоволство и чувство за достигнување од тоа.

Material:
polyacrylonitrile fiber
Product size:
34x24 inches (61x87cm)
Package Included:
Embroidery cloth, plenty of embroidery thread, high-definition drawings, crochet:
Intimate Tips:
This product is a semi-finished product and needs to be made by yourself.:
Dimensions are determined manually, so may vary slightly.:
Due to lighting conditions, monitor brightness/contrast settings, etc., the actual product color may be slightly different from the picture, please understand!:
After-sales guarantee:
If you have any questions about our products, please feel free to email us, we will give you a satisfactory answer within 24 hours, I wish you a happy shopping!

Поврзани производи..