• Свеж
НОЛИТОЈ 10 парчиња Тагови Вудси Декор Украсени Ноќта На Вештерките Исечоци Занаети Ноќта На Вештерките Дрвени Парчиња Ноќта На Вештерките Дрво Украси Приврзок Укр?
zoom_in

НОЛИТОЈ 10 парчиња Тагови Вудси Декор Украсени Ноќта На Вештерките Исечоци Занаети Ноќта На Вештерките Дрвени Парчиња Ноќта

DEN 963.20

Стока
check Во продавницата

ПОДАРОЦИ Земете ја оваа ставка за да создадете незаборавно време за забава За Ноќта на Вештерките со вашите семејства и пријатели ПАЈАК ПОДАРОЦИ додаток За декорација На Ноќта на Вештерките за деца и возрасни. ДРВЕНИ ОЗНАКИ за ПАЈАЦИ Прекрасен реквизит за декорација на забави За Ноќта на Вештерките. НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ ДРВО ПОДАРОК ТАГОВИ со оваа живописна виси за да се создаде незаборавна ноќта на Вештерките партија време. ДРВЕНИ ВИСЕЧКИ УКРАСИ Изработени од врвен материјал, издржлив за терминска употреба. Пакетот Вклучува 10 х Карактеристики на приврзок За Ноќта на Вештерките - Големина На Пакетот : Прибл. 11, 1х5, 2см висечки приврзок. - Боја : како што е прикажано дрво виси орнаменти. - Изработен од врвен материјал, издржлив за терминска употреба декорации пара уњас. - Прекрасен реквизит за декорација на забави За ноќта на Вештерките дрвени исечоци. - Додаток за декорација на ноќта на вештерките за деца и возрасни дрвени виси. - Со оваа живописна виси за да се создаде незаборавни ноќта на Вештерките партија време ноќта на вештерките дрво подарок тагови. - Материјал : басвуд .Информации за стоки тагови тоа е многу за дома или други места за украсување во разни забави и прилики.вудси декор Земете ја оваа ставка за да создадете незаборавно време за забава За Ноќта на Вештерките со вашите семејства и пријатели.

Поврзани производи..