• Свеж
Vrbrother понова верзија на контролорот Силиконски покритие за Окулус потрага VR Службената рачка се резервирани за инфрацрвени не се меша во ниту една од функциите за ?
zoom_in

Vrbrother понова верзија на контролорот Силиконски покритие за Окулус потрага VR Службената рачка се резервирани за инфрацрвени не се меша

DEN 736.00

Стока
check Во продавницата

✅ , USB-A адаптер*1 PCS (USB- C до USB-A 3.0) контролори не се вклучени.Protective cover : This product uses TPU material, has toughness is not easy to deform, color change, light weight, and so on, high-end material technology is sophisticated, not easy to fall off, anti-collision, scratch wear, гребнатини, ефективна заштита на вашите слушалки за VR постојано нови. Рачката е резервирана за инфрацрвена, не се меша во ниту една од функциите. [Понова верзија] Маска : Заштита на маска за заштита на силикони, ефективна анти-потпетица, деликатен материјал про-кожа, густи дупки за вентилација се распоредени за зајакнување на циклусот на вентилација силиконот ефикасно да го подобри удобноста на лицето, специјалниот дизајн за да се спречи истекување на светлина, може да биде Измиени многу пати рециклирани, здравје и заштита на животната средина, за да ви донесат подобро искуство со VR.Протективно покритие со капаци за заштита на леќи со капаци на џојстик- и мека ткаенина ги штити леќите на слушалките од гребнатини и прашина. Type-C до USB-A адаптер, не грижете се за вашиот компјутер или лаптоп без USB-C врска. Забелешка : Не се вклучени контролори за потрага по окулус и допир. Ако не сте задоволни, ве молиме контактирајте не веднаш за враќање или поврат. Getе добиете [понова верзија] VR маска за силиконски капаци на лицето*1 PCS, [понова верзија] Контрола на допир за контрола на допир*1 Pair, 1 леќи Заштитете го капакот , Заштитна обвивка со капачиња за џојстик*1 Pair TPU маска за лице*1 PCS , USB-A адаптер*1 PCS*1 PCS .

Поврзани производи..