• Свеж
Vimetapro VR Штанд Компатибилен Со Потрагата 2 Rift S Rift GO Вентил Индекс HTC Vive Vive Pro, Виртуелна Реалност Слушалки Стојат Складирање И Допир Контролори Дисплеј Носителот Дода?
zoom_in

Vimetapro VR Штанд Компатибилен Со Потрагата 2 Rift S Rift GO Вентил Индекс HTC Vive Vive Pro, Виртуелна Реалност Слушалки Стојат

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Универзална Компатибилност држач за држач ЗА vimetapro VR компатибилен со повеќето СЛУШАЛКИ ЗА VR со стандардна големина, контролери на допир, слушалки за игри и слушалки за игри, вклучувајќи Потрага 2, Rift S, Rift, GO, Индекс На Вентили, HTC Vive, Vive, Hp Reverb G2 Едноставно Склопување Уникатен роботски модел на штандот VIMETAPRO VR додадете повеќе забава во вашето ИСКУСТВО СО VR игри, потребни се само 3 чекори за да се состави, нема потреба од завртки, нема посложени операции, лесни и удобни. Возрасните и детето сите би можеле лесно да го инсталираат. Издржлив И Стабилен Земајќи висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, vimetapro VR штанд е цврст и издржлив, никогаш не би се загрижиле дека лесно ќе се скрши, што може да биде подобро чувајте ги вашите VR додатоци. Опремен со двострана лента може да го одржува држачот постабилен и не е лесен за превртување, добро заштитете ги СЛУШАЛКИТЕ И контролорите ЗА ВР. Одличен Организатор На Просторот Не плашете се дека вашите VR додатоци ќе бидат неуредни, vr штандот може да ви помогне многу добро да ги организирате вашите VR додатоци. Пренослив за да ги собереш за играње во секое време, подобро да го зачувате вашиот простор, секогаш да бидете чисти и мали. Што Добивате 1 1 * Vimetapro VR Штанд За Потрага 2 (3 делови + прикачена двострана лента). За упатствата за составување на штандот, можете да се повикате на пакетот за штандови, ние го наведовме конкретно на него. Ве молиме Имајте Предвид дека Oculus Потрагата 2 VR слушалките и Контролорот На Допир не се вклучени, и ако имате какви било проблеми, можете да не контактирате во секое време. Универзална Компатибилност држач за држач ЗА vimetapro VR компатибилен со повеќето СЛУШАЛКИ ЗА VR со стандардна големина, контролери на допир, слушалки за игри и слушалки за игри, вклучувајќи Потрага 2, Rift S, Rift, GO, Индекс На Вентили, HTC Vive, Vive, Hp Reverb G2. Едноставно Склопување Уникатен роботски модел на штандот VIMETAPRO VR додадете повеќе забава во вашето ИСКУСТВО СО VR игри, потребни се само 3 чекори за да се состави, нема потреба од завртки, нема посложени операции, лесни и удобни.

Поврзани производи..