• Свеж
ФЕНИФОКС Жичен Глушец Игри На Среќа Виножито Позадинско Осветлување Ergономски Глушец Со Програмабилни Копчиња Жични Осветлуваат Глувци За Компјутер Компјутер Ви?
zoom_in

ФЕНИФОКС Жичен Глушец Игри На Среќа Виножито Позадинско Осветлување Ergономски Глушец Со Програмабилни Копчиња Жични Осветлуваат

DEN 303.84

Стока
check Во продавницата

Високо-крајниот бренд механички макро HD игри на глувчето7 програмабилен клуч. режим на осветлување : РГБ светлина за дишење. Прилагодлив ДПИ, до 3200 ДПИ. Номинален напон јас струја : DC 5 V / 100m A, USB приклучок и игра. Префрлете го животот : 20 милиони пати, должина На Кабелот : 150см. Тежина на производот : 125гр, големина На Производот : 125 * 71 * 40мм, тежина На Пакувањето : 155гр. Жичен Гејмерски Глушец : Сензорот За Висока Прецизност На Гејмерскиот Глушец Обезбедува Точно Позиционирање и Одговорен, што е Поцврсто и Издржливо .Изгледот на глувчето е вешт, некако изгледа како шлем,Искуството во Играта Ќе Биде Поживописно. Програмабилно Осветлено Гејмерско Глувче : Глувчето За Игри Со Позадинско Осветлување има Интелигентни Шарени Светла За Дишење, Дизајнирајте Назад И Продолжете Со Функциите На Левото Странично Копче, поставките ЗА DPI се прилично одлични-4 Прилагодливи Нивоа На Dpi и Дизајн Што Не Се Лизга на дното на глувчето, а копчињата 7 Се Програмабилни (преземете го драјверот до поставување). Ouseономски Гејмерски Глушец : Гејмерскиот Глушец е изграден за удобност, природно се вклопува во вашата рака, slономскиот наклон и копчињата на глувчето се подесени за да се намали заморот од кликнување. Лесен За Употреба И Универзална Компатибилност : Само Приклучете И Играјте, А Кабелот на Глувчето За Игри Е Доволно Долг за Да Го Поврзете ВАШИОТ КОМПЈУТЕР. Компатибилен Со Windows10/8/7, Windows Vista, Windows Xp,Mac, Android. Поддршка за Компјутер Десктоп Лаптоп Компјутер Google TV Smart TV, И Работи Добро За Ps4 Игра / Xbox Еден. Безгрижно Купени : 100% услуга за задоволство за жичен гејмерски глушец, 1 година гаранција и 16 часа пријателски услуги.

Поврзани производи..