• Свеж
Atrasee Stereo Gaming Слушалки ЗА КОМПЈУТЕР PS4 Ps5 Xbox Еден Прекинувач Лаптоп, 7.1 Опкружувачки Звучни Слушалки Со Поништување На Шумот На Микрофонот, RGB Светла, Мека Слушалка За ?
zoom_in

Atrasee Stereo Gaming Слушалки ЗА КОМПЈУТЕР PS4 Ps5 Xbox Еден Прекинувач Лаптоп, 7.1 Опкружувачки Звучни Слушалки Со Поништување

DEN 431.84

Стока
check Во продавницата

ГОЛЕМА СТЕРЕО ИГРИ СЛУШАЛКИ : ATRASee Жичен Стерео Игри Слушалки Карактеристики Стерео Опкружувачки Звук, 50mm Звучник Возачот, Бучава Поништување Микрофон, Меморија Протеини Слушалки, И LED Светла Најдобрите Слушалки Преку Уво за Игри!!!.1 ОПКРУЖУВАЧКИ ЗВУК : Слушалките за игри за Nintendo Switch имаат вградени звучници со висока верност ОД 50 MM, кои можат да произведат извонредно поле за опкружувачки звук со 7.1 канали, висока јасност на звукот и чувство на звучен шок, обезбедувајќи одлично видео за игри и извонредно искуство. МИКРОФОН ЗА ПОНИШТУВАЊЕ БУЧАВА : сештонасочен микрофон може да биде 180° флексибилно свиткување и да биде чувствителен за јасно да го собере звукот. Слушалки ЗА ИГРИ ЗА PS5 со извонредно пасивно намалување на бучавата носи помалку пречки и ви овозможува да уживате во вашата игра или видео. RGB ОСВЕТЛУВАЊЕ СВЕТЛО : RGB Игри Слушалки дизајниран со шарени виножито марке осветлување, во голема мера одговара на вашиот кул стил и создавање на одлична атмосфера за подобрување на вашиот игри забава, особено во текот на ноќта. ERGОНОМСКИ МЕКИ СЛУШАЛКИ за УШИ : Пријатни протеински памучни перничиња за уши, ултра меки и погодни за кожата, со извонредно пасивно намалување на бучавата. Слушалки ЗА ИГРИ ЗА PS4 СО лесен самоприлагодлив зрак на главата може да го намали притисокот на главата, удобен за носење долго време. Atrasee Жичен Стерео Игри Слушалки со 3,5 mm приклучок компатибилен СО КОМПЈУТЕР, PS4, PS 5, Xbo_x One, Xbo_x Серија, Nintendo Прекинувач, компјутер, лаптоп, Mac, i Pad и i Phone. Доаѓа со сплитер за слушалки од 3,5 мм за поврзување на компјутерот. СЛУШАЛКИТЕ PS4 имаат вградени звучници со висока верност ОД 50 MM, кои можат да произведат богат квалитет на звукот, опкружувачко звучно поле, висока јасност на звукот и чувство на звучен шок, обезбедувајќи одлично видео за игри и извонредно искуство.

Поврзани производи..