• Свеж
СЛУШАЛКИ ЗА Игри XIXIDIAN,СЛУШАЛКИ ЗА Игри Со Опкружувачки Звук 7.1 УСБ-Компјутерски Слушалки, Двонасочен Дизајн На Зрак За Фино Подесување, Со КОМПЈУТЕР, Лаптопи и Друг?
zoom_in

СЛУШАЛКИ ЗА Игри XIXIDIAN,СЛУШАЛКИ ЗА Игри Со Опкружувачки Звук 7.1 УСБ-Компјутерски Слушалки, Двонасочен Дизајн На Зрак За

DEN 881.60

Стока
check Во продавницата

Дизајн на летечка облека за крилја : адаптивна форма на глава, подобрување на удобноста и слободата на носење слушалки и намалување на чувството за притисок1 Опкружувачки Звук : слушалките за Игри овозможуваат вграден УСБ аудио звучен чип со 7.1 опкружувачки звук. Комбинирајте со 50мм графен звучна единица, создадете извонредно искуство со игри со стерео опкружувачки звук во играта. Прозрачно : Совпаѓање На мрежестите прозрачни дупки на металната обвивка за да додадете забава во играта. Компатибилност : Професионални слушалки за игри за компјутерски гејмери, компатибилност со КОМПЈУТЕР, лаптопи и други уреди со USB аудио порта. Ви благодариме за вашата доверба и поддршка! Ви посакувам среќен живот. Адаптивна форма на главата, подобрување на удобноста и слободата на носење слушалки и намалување на чувството на притисок.спецификација : име На Производ : гејмерски Слушалки принцип На Трансдукција : подвижен коилаудио интерфејс : Usb интерфејс единица за уредување : 50 mm Decoding chip : 108 B (7.1)одговор На Фреквенција : 20hz-20 KHz MIC чувствителност : -38 € 3d BImpedance : 32 почва 15% големина На Микрофон : 4.0x1, 5mmsensetivity : 105 € 3dbcable должина : Список за пакување 2 метри : 1* Слушалки за Игри : 1, ве молиме проверете ја големината и бојата пред Да Купите.

Product name:
Gaming Headset
Transduction principle:
moving coil
Audio interface:
Usb interface
Drive unit:
50 mm
Decoding chip:
108 B (7.1)
Frequency response:
20Hz-20KHz
MIC sensitivity:
-38 ± 3dB
Impedance:
32 soil 15%
Microphone size:
4.0x1.5mm
Sensitivity:
105 ± 3dB
Cable length:
2 meters
Packing list:
1* Gaming Headset
1, please check the size and color before purchasing. :
2, please note that there might be a little color difference due to different monitor. :
If you have any questions, please contact us in time, we will answer your inquiry within 24 hours :

Поврзани производи..