• Свеж
Хонпрад Јака За Миленичиња Јака За Мачки Ѓердан За Кучиња Метален Дијамантски Ѓердан Мали И Средни Кучиња Додатоци За Миленичиња Против Џвакање Име Ознака За Кучи?
zoom_in

Хонпрад Јака За Миленичиња Јака За Мачки Ѓердан За Кучиња Метален Дијамантски Ѓердан Мали И Средни Кучиња Додатоци За Миленичиња Против

DEN 473.60

Стока
check Во продавницата

Синџирот е Мазен и Сјаен за Долгорочна Употреба Приврзокот Е Инкрустиран Со Цврсти Цирконски Камења, Кои Минуваат Низ Светлината. Материјалот Е Силен И Издржлив И Може Да Издржи Силни Сили. Ова Е Фенси Куче Јака За Надворешна Употреба, Што Го Прави Вашето Домашно Милениче Сјае Ѕвезда На. Дизајнот На Приврзокот Е Поставен Со Сјајни Цирконски Камења. Луксузни И Убави. Носете Го Овој Ѓердан Луксузно И Убаво Дополнителна Визит-Карта За Вашето Домашно Милениче Која Е И Функционална. Целиот Синџир Е Направен Од Алуминиум И Е Лесен Без Товар За Вашето Домашно Милениче Подебело Од Повеќето Слични Ѓердани За Миленичиња На Пазарот. Мазниот, Нежен Притисок Го Прави Заклучувањето И Отклучувањето На Затворачот А Се Разбира, Тоа Бара И Не Се Грижи Дали Кучињата И Мачката Ќе Го Скршат. Синџирот е Мазен и Сјаен за Долгорочна Употреба. Приврзокот Е Инкрустиран Со Цврсти Цирконски Камења, Кои Минуваат Низ Светлината. Материјалот Е Силен И Издржлив И Може Да Издржи Силни Сили. Ова Е Фенси Куче Јака За Надворешна Употреба, Што Го Прави Вашето Домашно Милениче Сјае Ѕвезда На. Дизајнот На Приврзокот Е Поставен Со Сјајни Цирконски Камења. Луксузни И Убави. Носете Го Овој Ѓердан Луксузно И Убаво Дополнителна Визит-Карта За Вашето Домашно Милениче Која Е И Функционална. Целиот Синџир Е Направен Од Алуминиум И Е Лесен Без Товар За Вашето Домашно Милениче Подебело Од Повеќето Слични Ѓердани За Миленичиња На Пазарот. Мазниот, Нежен Притисок Го Прави Заклучувањето И Отклучувањето На Затворачот А Се Разбира, Тоа Бара И Не Се Грижи Дали Кучињата И Мачката Ќе Го Скршат.

Поврзани производи..