• Свеж
Џегту Миленичиња Куче Четка За Заби, Долга Рачка Мачка Четка За Заби Со Меки Влакна, Лесно Чистење На Забите, Куче Стоматолошка Заштита За Кученца, Мачки И Мали Миле?
zoom_in

Џегту Миленичиња Куче Четка За Заби, Долга Рачка Мачка Четка За Заби Со Меки Влакна, Лесно Чистење На Забите, Куче Стоматолошка Заштита За Кученца,

DEN 63.20

Стока
check Во продавницата

①Меките и Нежни Влакна Се помеки, но ефикасно ги намалуваат остатоците од храна и забен камен, ги чистат и масираат јазиците, забите и непцата нежно за непцата на вашето домашно милениче, грижата за забите за кучиња беше лесна. ®Удобна И Побезбедна Четка За Заби За Кучиња е во согласност со оралната структура на кучето, удобен и побезбеден, ergономски дизајн, подобро фатете ја четката за заби, не е лесна за лизгање и паѓање. ●Опсег На Примена + четка За заби За Миленичиња е погодна за кученца, јоркширски териери, чивава, мали кучиња, мачки и мали Миленичиња. Ве Молиме четкајте ја површината На забите под правилен агол за подобри ефекти на четкање. Ако ги четкате забите на вашето домашно милениче за прв пат, прво утешете го миленичето и нежно измијте ги забите и непцата на кучето за да ја намалите отпорноста на миленичето на четкање. Четка За Заби За миленичиња Дајте му на вашето домашно милениче свежа уста. ●Лесен За Носење ● Мал и Лесен, лесен за носење, лесно може да се стави во ранци и џебови, можете да ги исчистите забите на вашето домашно милениче додека патувате. Џегту Милениче Куче Четка За Заби, Долга Рачка Мачка Четка За Заби Со Меки Влакна, Лесно Чистење На Забите, Куче Стоматолошка Заштита За Кученца, Мачки и Мали Миленичиња.

Поврзани производи..