• Свеж
Елфирли Професионален Комплет За Ножици За Чешлање Кучиња Нерѓосувачки Челик Тркалезен Врв Сечење Заоблени Ножици За Разредување Ножици За Чешлање Чешел За Коса ?
zoom_in

Елфирли Професионален Комплет За Ножици За Чешлање Кучиња Нерѓосувачки Челик Тркалезен Врв Сечење Заоблени Ножици За Разредување Ножици За

DEN 319.84

Стока
check Во продавницата

Комплетен Комплет За Чешлање Кучиња - 1 х прави ножици, 1 х ножици за разредување, 1 х нагоре-закривени ножици, 1 х надолу-закривени ножици, 1 х чешел за чешлање, 1 х ножици за нокти, 1 х крпа за чистење и 1 х црна кожна футрола се вклучени Безбеден Дизајн - сите ножици за чешлање миленичиња за кучиња имаат Заоблени Врвови на Крајот, можат да обезбедат безбедносна заштита при отсекување на чувствителните области како што се лицето, ушите, очите, носот, шепите или телото без да болат. Остар и Издржлив - Изработен од материјал од нерѓосувачки челик, секое сечило е остар и тврд брич без ' рѓосување, намалувајќи го триењето за лесно стрижење на влакната од домашни миленици. Ergономски Дизајн - гумените прстени на рачката, можат да избегнат да им наштетат на прстите и да спречат лизгање, што го прави удобен за држење. Исто така е отстранлив, за различни големини на прсти. Прилагодлив и Нем - завртката во средината на ножиците за чешлање мачки за кучиња може да се прилагоди за да се олабави или затегне за употреба. На стисокот има и подлога за пригушувач, така што вашето домашно милениче нема да биде толку исплашено како електронските машинки. Сечење коса, главно за домашно милениче коса рамни делови. Супер остра и ќе ги исече извонредните влакна на кучиња и мачки. Лесна употреба дури и за почетник. Проретчена коса, која се користи за прилагодување на линиите и за рафинирање на вашето моделирање, правејќи ја косата поубава и поприродна по кастрењето. Нагоре закривените ножици дизајнираат за безбедност за да ја исечат косата на вашите миленици. Намалување на Веѓите, Лицето, Колкот и друга чувствителна област.

Поврзани производи..