• Свеж
ИГРАЧКИ ЗА КУЧЕНЦА ЛИПСИ, Играчка За Лекување Кучиња Од Кенгур,Писклива Интерактивна Играчка За Кучиња, Мека Полнета Играчка За Џвакање Кученца,Играчки За Лекувањ?
zoom_in

ИГРАЧКИ ЗА КУЧЕНЦА ЛИПСИ, Играчка За Лекување Кучиња Од Кенгур,Писклива Интерактивна Играчка За Кучиња, Мека Полнета Играчка За Џвакање Кученца,Играчки

DEN 286.40

Стока
check Во продавницата

ℛ [Променлива Апликација ] Помагајќи да се обучи силата, Играчката За Лекување Кучиња го стимулира инстинктот на кучето да брка, да носи и да наоѓа предмети, дозволувајќи им на миленичињата да се релаксираат ℛк [Писклива Играчка За Кучиња ] Изненадувајќи го вашето куче во игрите, Играчката За Заби за Кученца е симпатична интерактивна играчка, испуштајќи звук кога ќе се исцеди или касне. ℛ[ играчка погодна за Кожата ] Изработена од полиестерска ткаенина, Играчката За Пискање На Кученцето може да се користи за џвакање и играње, мека, пријателска за кожата и погодна за чистење на забите. ℛ [Шмркање Третираат Играчка ] Доаѓаат со дупки за складирање храна, Куче Досада Играчка има новина изглед, овозможувајќи им на кучињата да добијат храна со шмркање и вежбање. ℛ[ Атрактивен Подарок ] како прекрасен подарок за вашите миленици, Играчката За Душкање Кучиња им овозможува на кучињата и сопствениците да развијат врска преку забава, погодна за сите раси на кучиња. ℛ [Променлива Апликација ] Помагајќи да се обучи силата, Играчката За Лекување Кучиња го стимулира инстинктот на кучето да брка, да носи и да наоѓа предмети, дозволувајќи им на миленичињата да се релаксираат. ℛк [Писклива Играчка За Кучиња ] Изненадувајќи го вашето куче во игрите, Играчката За Заби за Кученца е симпатична интерактивна играчка, испуштајќи звук кога ќе се исцеди или касне. ℛ[ играчка погодна за Кожата ] Изработена од полиестерска ткаенина, Играчката За Пискање На Кученцето може да се користи за џвакање и играње, мека, пријателска за кожата и погодна за чистење на забите. ℛ [Шмркање Третираат Играчка ] Доаѓаат со дупки за складирање храна, Куче Досада Играчка има новина изглед, овозможувајќи им на кучињата да добијат храна со шмркање и вежбање.

 :
Name:
Puppy Squeaky Toys
Size:
about 24*24*18cm/0.94*0.94*0.71in
Material:
Polyester
Color:
Brown
Packing List:
1* Dog Sniffing Toy
Note:
Due to the lighting effects and camera angles, there is a color difference in the product, please understand.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Поврзани производи..