• Свеж
Ѓијк Продолжен Поводник За Миленичиња За Послушност На Две Кучиња Олово Поводник Што Се Повлекува Ремен За Одење На Кучиња Слобода И Заштита Поводник Со Долга Лини
zoom_in

Ѓијк Продолжен Поводник За Миленичиња За Послушност На Две Кучиња Олово Поводник Што Се Повлекува Ремен За Одење На Кучиња Слобода И Заштита Поводник

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

- Совршен за Секојдневна Употреба : совршена должина за одржување на вашето куче слободно и под ваша контрола Можете да го водите Вашиот Лабрадор, Златен Ретривер, Кокер Спаниел, питбул, германски Овчар или други кучиња на лежерна прошетка во паркот или селската патека за да го направите одењето вистинско задоволство. - Агилно Копче : сопирачката со една рака, пауза, копчето за заклучување е многу флексибилно. Идеален е за секојдневна употреба и вашите кучиња ќе добијат повеќе простор за слобода. -Без Заплеткување : дизајнирани без заплеткување и нашите кучиња што се повлекуваат ќе ви помогнат лесно да ги контролирате вашите кучиња. - Апликација : Одлично За пешачење, пешачење, пливање, кампување, обука, лов, двор, плажа, обука за потсетување, игра на отворено. -Рачка против Лизгање : кучешко олово што се повлекува со рачка дизајнирана против лизгање. Удобно е да го држите цврсто, повеќе не мора да се грижите дали ќе ви ги изгорат рацете. - Совршен за Секојдневна Употреба : совршена должина за одржување на вашето куче слободно и под ваша контрола. Можете да го водите Вашиот Лабрадор, Златен Ретривер, Кокер Спаниел, питбул, германски Овчар или други кучиња на лежерна прошетка во паркот или селската патека за да го направите одењето вистинско задоволство. - Агилно Копче : сопирачката со една рака, пауза, копчето за заклучување е многу флексибилно. Идеален е за секојдневна употреба и вашите кучиња ќе добијат повеќе простор за слобода. -Без Заплеткување : дизајнирани без заплеткување и нашите кучиња што се повлекуваат ќе ви помогнат лесно да ги контролирате вашите кучиња. - Апликација : Одлично За пешачење, пешачење, пливање, кампување, обука, лов, двор, плажа, обука за потсетување, игра на отворено. -Рачка против Лизгање : кучешко олово што се повлекува со рачка дизајнирана против лизгање. Удобно е да го држите цврсто, повеќе не мора да се грижите дали ќе ви ги изгорат рацете. Спецификација : име На Производ : Автоматски телескопски материјал за поводник за миленичиња : цврст и издржливспецификации на производот : 3М (Во Рок ОД 22КГ) поводник за контролирана слобода : Се Плашите од губење на вашето куче на обука за потсетување на отворено? Без грижи.

Product name:
Automatic telescopic pet leash
Material:
sturdy and durable
Product specifications:
3M(Within 22KG)
A leash for controlled freedom:
Afraid of losing your dog in outdoor recall training? No worries. Training lead is long enough to offer dog freedom to wander, while giving you a control over your dog:
Suitable for All:
A practical leash for several dog breeds including Samoyed, Teddy, Husky, Rottweiler, Alaska, Chihuahua, Schnauzer, Miniature Pinscher, Golden Retriever, German Shepherd, Tibetan Mastiff and more:
Safety Information:
① Please avoid dogs biting the tape, the flat tape is not anti-bite.② Please try to avoid fray caused by the wall corners, trees, railings, etc.③ To be used under the direct supervision of an adult:
Description:
1. There is an error of 1-2cm in manual measurement, please forgive me!:
2. The products are all taken in kind, and there will be a slight color difference due to the light and display, etc., please refer to the received product:
Package Includes:
1 x Dog Leash:
To Enjoy Worry Free Walk with Your Lovely Pet, Order Now! :

Поврзани производи..