• Свеж
Белочидо Преклопен Базен За Кучиња-Тврд Пластичен Базен За Кучиња И Деца, Нелизгав Базен За Кучиња СО Пп Табли , Детски Базен За Кучиња, Внатрешен&засилувач;Надворе?
zoom_in

Белочидо Преклопен Базен За Кучиња-Тврд Пластичен Базен За Кучиња И Деца, Нелизгав Базен За Кучиња СО Пп Табли , Детски Базен За Кучиња,

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Склопувачки Базен За Кучиња : овој детски базен за кучиња е преклоплив и пренослив за да го однесете насекаде и да заштедите простор Земете го за камп и патувајте со вашите миленици. Ве молиме, не изложувајте го овој базен за кученца на директна сончева светлина и чувајте го на суво и ладно место. Нелизгав Базен За Кучиња : Изработен од густ пвц материјал и зајакнување со вградени пп плочи, овој тврд пластичен базен за деца не е лесно да се сруши. Покрај тоа, внатрешната текстура е нелизгачка и отпорна на гребење, како и ги исполнува стандардите ЕН71 и АСТМ. Лесен За Употреба Базен За Миленичиња : нема потреба од инфлација. Раширете го базенот за кучиња и потоа пополнете ја водата. Долниот излез има два начина на одводнување на водата. Не заборавајте да ги исечете ноктите на вашето куче пред да влезете во базенот за кучиња што се преклопува. Повеќенаменски Базени И За Кучиња и За Деца : овој базен за преклопување за деца и домашни миленици може да се користи како базен за бања за миленичиња, куќа за кучиња, базен за играчки, базен за деца што се преклопува и базен за патки. Децата и миленичињата заедно уживаат во летниот карневал. Повеќекратна Големина За Различни Потреби : постојат 5 големини опционални, Мали 32 "х 8", Средни 39,5 "х 12", Големи 48"х 12", XLarge 55,1"x 12" и 2 XLarge 63" € 12".

Поврзани производи..