• Свеж
Тнфеон Стара Инвалидска Количка За Кучиња, Скутер За Одење Миленичиња Повеќенаменски Ламиниран Дрвен Панел Еластична Лента Тивки Тркала Инвалидска Количка За Мил
zoom_in

Тнфеон Стара Инвалидска Количка За Кучиња, Скутер За Одење Миленичиња Повеќенаменски Ламиниран Дрвен Панел Еластична Лента Тивки Тркала

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Миленичиња Инвалидска Количка Куче Инвалидска Количка Лесно Се става и соблекува : страничниот патент на инвалидската количка за миленичиња ја прави торбата за влечење многу лесна за ставање и полетување, за да можете да го заклучите и повлечете вашето домашно милениче во торбата за влечење кучиња за неколку секунди. мека еднострани Превозници Куче. Ефикасна Заштита : инвалидската количка За Кучиња е изработена од оксфордска ткаенина отпорна на триење за да ги заштити задните екстремитети и градите на вашето домашно милениче од стружење на подот кога не седите на инвалидската количка за кучиња.Лесно За Играње : инвалидската количка за миленичиња се состои од 4 универзални тивки тркала и лесни, цврсти композитни дрвени панели, вашето домашно милениче може да трча, да ја менува насоката и лесно да застане со скутерот. меки еднострани превозници. Ние нудиме услуга за враќање на средствата. Доколку не сте задоволни со вашето шопинг искуство или производ, ве покануваме да не контактирате за да можеме да го решиме проблемот. Безбеден Дизајн : инвалидската количка за Кучиња има рабови јаворни панели кои го намалуваат потенцијалното оштетување од судир. Мекото амортизирање ги намалува вибрациите за време на брзото работење.Мрежа за дишење : горниот дел од скутерот за одење миленичиња има мрежа за дишење што помага во циркулацијата на воздухот во торбата за влечење кучиња, правејќи го вашето домашно милениче да се чувствува поудобно за сите сезони. Миленичиња Инвалидска Количка Куче Инвалидска Количка. Лесно Се става и соблекува : страничниот патент на инвалидската количка за миленичиња ја прави торбата за влечење многу лесна за ставање и полетување, за да можете да го заклучите и повлечете вашето домашно милениче во торбата за влечење кучиња за неколку секунди. мека еднострани Превозници Куче. Ефикасна Заштита : инвалидската количка За Кучиња е изработена од оксфордска ткаенина отпорна на триење за да ги заштити задните екстремитети и градите на вашето домашно милениче од стружење на подот кога не седите на инвалидската количка за кучиња.Лесно За Играње : инвалидската количка за миленичиња се состои од 4 универзални тивки тркала и лесни, цврсти композитни дрвени панели, вашето домашно милениче може да трча, да ја менува насоката и лесно да застане со скутерот.

Item Type:
PetWalkingScooter
Material:
Oxford Cloth, Laminated Wood Panel
Package List:
1 xPet Walking Scooter :
1 x Dog Tow Bag:
Note:
1. Weight is for reference only, please make sure your pet fits the size by measuring the length of your pet from the back of the neck to the end of the hips.:
2. If your pet always stretches their legs out behind them, measure the length from the back of the neck to the tips of their toes.:
3. Leave at least 2 fingers of space between the collar and the dog's neck for the doggy drag bag.:
4. If your dog's measurements are outside the size range in the chart, please contact us.5. Please allow a small error for manual measurement.:

Поврзани производи..