• Свеж
Аоер Клипер За Нокти За Миленичиња, Тримери За Нокти За Кучиња Удобно Искуство Со Хуманизиран Дизајн Датотека За Нокти За Кучиња За Домашни Миленици За Сечење Нокт?
zoom_in

Аоер Клипер За Нокти За Миленичиња, Тримери За Нокти За Кучиња Удобно Искуство Со Хуманизиран Дизајн Датотека За Нокти За Кучиња За Домашни

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

●Хуманизиран Дизајн ●Професионални големи машинки за нокти за кучиња, со хуманизирани ножеви за дизајн и фиксни брави Кога машинките за нокти за миленичиња се резервни, сечилото може цврсто да се заклучи. ●Висококвалитетните Ножеви Од нерѓосувачки Челик € висококвалитетните ножеви од нерѓосувачки челик и напредната технологија на производство ги прават сечилата побезбедни и поостри. €Удобно Искуство Тоа може да обезбеди удобност на домашни миленици, а во исто време можете лесно да го користите за да спречите случајни гребнатини и парчиња. €Висококвалитетни ABS+Tpr Материјал}Изработени од висококвалитетни abs+tpr материјал, дизајнот против лизгање прави раката да се чувствува удобно. ●Полски Совршено●Опремен Со датотека за нокти за кучиња, што ви овозможува совршено да ги полирате ноктите. Професионални големи машинки за нокти за кучиња, со хуманизирани ножеви за дизајн и фиксни брави. Кога машинките за нокти за миленичиња се резервни, сечилото може цврсто да се заклучи. Висококвалитетните ножеви од нерѓосувачки челик и напредната технологија на производство ги прават сечилата побезбедни и поостри. Може да обезбеди удобност на домашните миленици, а во исто време лесно можете да ја користите за да спречите случајни гребнатини и исеченици. Изработен од висококвалитетен материјал ABS+TPR, дизајнот против лизгање прави раката да се чувствува удобно.

Item Type:
Pet Nail Clipper Set
Material:
ABS + TPR + Stainless Steel
Product Size:
Pet Nail File
Package List:
1 x Pet Nail Clipper:
1 x Pet Nail File:

Поврзани производи..