• Свеж
Џанго Тахо Водоотпорен Поводник За Кучиња-Издржлив, Удобен И Лесен За Чистење Водоотпорен Поводник Со Врвен Клип За Поводник За Заклучување И Сребрен Метален Хард?
zoom_in

Џанго Тахо Водоотпорен Поводник За Кучиња-Издржлив, Удобен И Лесен За Чистење Водоотпорен Поводник Со Врвен Клип За Поводник За Заклучување

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

ВОДООТПОРЕН, ОТПОРЕН НА НЕЧИСТОТИЈА И ОТПОРЕН НА МИРИС : Поводникот За Кучиња ТАХО НА ЏАНГО е водоотпорен и супер издржлив поводник за кучиња дизајниран за сите услови и терени Изработен од врвна и дебела обложена мрежа, поводникот за кучиња Тахо е 100% водоотпорен, отпорен на нечистотија, отпорен на мирис и дизајниран да трае. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ И ХАРДВЕР : нашата обложена мрежа е многу силна–дебелина од 3,6 мм–и неверојатно издржлива. Прекрасниот позлатен сребрен метален хардвер додава дополнителна сила, функција и стил на модерниот дизајн. БЕЗБЕДЕН И УДОБЕН ЗА ДРЖЕЊЕ : премиум и безбеден клип за поводник за заклучување на џанго обезбедува силна врска и безбедно излегување со вашето куче. Нашата прилагодена мрежа мека на допир е неверојатно еластична и удобна во раката. ГОЛЕМИНА НА ПОВОДНИК : Поводникот За Кучиња ТАХО на ЏАНГО има должина од 5 стапки( 60 инчи), ширина од 0,75 инчи и тежи 6,6 мл. За мали кучиња ( 20 фунти), спарете Го Поводникот За Кучиња Тахо со вашата омилена јака или темперамент за кучиња ЏАНГО. 100% ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО : ЏАНГО Е мал бизнис во САД посветен на обезбедување висококвалитетна опрема за кучиња што трае. Ние соработуваме со светски познати добавувачи и внимателно ја проверуваме секоја ставка за обезбедување квалитет пред да стигне до вашата врата.

Поврзани производи..