• Свеж
ВОДООТПОРНА Машинка За Чешлање Кучиња LOVEPET, Безжичен Комплет За Бричење Миленичиња Погоден За Кучиња Мачки, Низок Шум, Ниски Вибрации, Долго Траење На Батеријата, М?
zoom_in

ВОДООТПОРНА Машинка За Чешлање Кучиња LOVEPET, Безжичен Комплет За Бричење Миленичиња Погоден За Кучиња Мачки, Низок Шум, Ниски Вибрации, Долго

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Отстранливото керамичко сечило лесно се заменува и чисти без ' рѓосување, а неговиот дизајн На Р-работ спречува случајни исеченици на кожата на миленичето, но лесно може да го отстрани вишокот влакна Ултра тивок дизајн, бесплатна работна бучава е само околу 50 децибели, нема да го исплаши вашето домашно милениче кога ќе ја отсечете косата, така што вие и вашето домашно милениче нема да бидете вознемирени. Ножиците за чешлање миленичиња се опремени со висококвалитетен USB кабел за полнење што може да се полни на различни уреди. Доаѓа со 4 големини на додатоци за чешел : 3мм, 6мм, 9мм, 12мм, што ви овозможува да ја исечете косата на вашето домашно милениче во претпочитаната должина и стил, дури и ако никогаш порано не сте направиле домашно милениче, можете безбедно да го скратите вашето домашно милениче за да го направите вашето домашно милениче да изгледа поубаво. Заштедете на вашите пари : можете лесно да ја отстраните јакната за миленичиња со овие електрични ножици за миленичиња, што е многу поевтино од состанокот на козметичар!. Забелешка : поради ограничувањата за испорака, вашиот пакет не вклучува фитинзи за масло. Превозникот побара од нас да го отстраниме маслото. Се надевам дека ќе можеш да разбереш.Овој комплет ножици за миленичиња го одржува вашето домашно милениче во добра состојба и е многу корисен во домашни и професионални салони!Овој нов професионален комплет за сечење коса за безжични миленичиња ќе ви овозможи на вас и на вашето домашно милениче одлично искуство за чешлање миленичиња.

1. Centering material:
anti-wear brass
2. Input power:
100V-240V 50 / 60Hz
3. Battery capacity:
1200 mAh
4. Standby time:
about 3 hours
5. Product motor:
3.7V
Package Included:
1 instruction manual:
1 USB charging cable:
1 cleaning brush:
1 nail clipper:
1 sickle:
1 stainless steel comb:
1 stainless steel scissors:
4 x comb attachment :

Поврзани производи..