• Свеж
Баоблазе Чешлање На Кучиња Нерѓосувачки и Чешлање на кучиња миленичиња Чешлање за мачки и кучиња, Разнобојни
zoom_in

Баоблазе Чешлање На Кучиња Нерѓосувачки и Чешлање на кучиња миленичиња Чешлање за мачки и кучиња, Разнобојни

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

1сет 7" Професионално милениче 犬猫 чешлање С изработени од ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ од 440с,издржлив,,, не ги повредува вашите роднини. Директно, Разредување и Закривено за различни видови потреби за стрижење според должината на влакната. Одговара на сите потреби и барања на вашето домашно милениче.Рачките и контурите се дизајнирани да обезбедат напорен и лесен начин на работа. Совршени Алатки за вашето прекрасно милениче , што ги прави повеќе уникатни и модерни. Опис : - 1сет 7" Професионално милениче 犬猫 Чешлање С - изработен од ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ од 440с,издржлив,,, не ги повредува вашите роднини. - Директно, Разредување и Закривено за различни видови потреби за стрижење според должината на влакната. - Одговара на сите потреби и барања на вашето домашно милениче.Рачките и контурите се дизајнирани да обезбедат напорен и лесен начин на работа. - Совршени Алатки за вашето прекрасно милениче , што ги прави повеќе уникатни и модерни.Спецификација : - Материјал : 440с-Должина : Прибл.19,5 см/7,8 Инчи; : Прибл.Пакетот од 7 инчи Вклучува : 4 Парчиња с1 парче чешел 1 парче чиста крпа1 Парче Кожна Кутија : Бидејќи големината погоре се мери рачно, големината на вистинската ставка може да биде малку поинаква од големината погоре.Поради ефектите на осветлување, поставките на мониторот итн.

- Material:
440C
- Length:
Approx.19.5cm/7.8Inch;
Package Includes:
4 Pieces s:
1 Piece comb:
1 Piece clean cloth:
1Piece Leather Case:
Note:
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above.:
Due to the lighting effects, monitor settings, etc. There could be some slight difference in the color tone of the pictures and the actual item.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Поврзани производи..