• Свеж
Неродис Грејна Подлога За Миленичиња, Подлога За Домашно Милениче За Повеќекратно Затоплување Мачки За Загревање На Внатрешна Подлога За Кучиња Загреана Подлога ?
zoom_in

Неродис Грејна Подлога За Миленичиња, Подлога За Домашно Милениче За Повеќекратно Затоплување Мачки За Загревање На Внатрешна Подлога За Кучиња

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Памучен Материјал : Изработен од одличен памук, оваа подлога е мека и не е лесна за кинење, обезбедувајќи им на вашите миленици удобно искуство со користење Главна Апликација : оваа подлога може да се користи за апсорпција на урина од домашни миленици, одржување на подови чисти, помош за обука на миленичиња и одржување на миленичиња топло во зима. Дното што не Се Лизга : Оваа подлога е издржлива и има дно што не се лизга. Може да се користи за обука на кученца, вашето домашно милениче е безбедно стоејќи на подлогата. Материјал За Рефлектирање на топлина : ткаенината содржи материјал што рефлектира топлина за да го загрее вашето домашно милениче во зима и да се спротивстави на студот. Многу практично!. Лесна Грижа : лесна за чистење и брзо сушење ткаенината ви заштедува време. По миењето, може да се исуши во фен и може повторно да се користи многу пати. Спецификација : Тип На Ставка : Термички Материјал За Подлога За Миленичиња : Полиестерско Руно, Слој За Изолација За Складирање На Топлина,Список На Пластична Ткаенина Отпорна На Дното На Лизгање : 1 х Термичка Подлога За Миленичиња Забелешка : Рачно мерење, ве молиме дозволете грешка од 2 до 3 см.

Item Type:
Thermal Pet Pad
Material:
Polyester Fleece, Heat Storage Insulation Layer, Non Slip Bottom Drop Proof Plastic Cloth
Package List:
1 x Thermal Pet Pad:
Note:
Manual measurement, please allow 2 to 3cm error. :

Поврзани производи..