• Свеж
Maxpower Планета Куче &засилувач; Мачка Четка За Пролевање Кратка Коса Куче Четка За Пролевање Куче Четка За Пролевање Кратка Коса Куче Расипување Четка За Мачки Расип?
zoom_in

Maxpower Планета Куче &засилувач; Мачка Четка За Пролевање Кратка Коса Куче Четка За Пролевање Куче Четка За Пролевање Кратка Коса Куче Расипување

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Најдобра Четка За Кучиња : Четката За Пролевање На Планетата Максимоуер е високо препорачана четка за пролевање кучиња и мачки со кратка и средна коса Отстранете до 95% од мртвите влакна од вашите кучиња и мачки за само неколку минути. Алатка За Отстранување Кучиња со врвен Квалитет : нашата најдобра четка за коса за кучиња и мачки за пролевање е изработена од висококвалитетна пластична рачка и сечило од нерѓосувачки челик (100мм) за да трае низ години без напор чешлање миленичиња и не е остра на кожата на вашето домашно милениче. Удобна За Употреба : лесна, Ergономска и нелизгачка рачка за држење за удобно држење и стабилност, гарантира врвна прецизност. Четката за подвлакно за кучиња доловува лабаво пролевање и го одржува вашиот мебел и подови без влакна од домашни миленици. Безбедна Четка За Отстранување На Влакна На Кучиња : нашата четка за чешлање кучиња е еколошка, нетоксична, незагадувачка, безбедна за употреба. Perfectlyономска нелизгачка рачка, која е издржлива и силна, совршено се вклопува во рака. Одличен Избор за Сите Големини На Домашни Миленици : Четката За Уништување На Планетата Максимоуер им овозможува на кучињата и мачките најудобно искуство. Нашата четка за расипување е совршена и за мали и големи кучиња. Идеален како алатка за отстранување кучиња со кратка и средна коса.

Поврзани производи..