• Свеж
PetHse Куче Загатка Играчки, Интерактивна Кутија За Играчки За Обука, Диспензерот За Храна Со Бавен Фидер За Домашни Миленици, Фидер Играчки за Обука за КОЕФИЦИЕНТ на ?
zoom_in

PetHse Куче Загатка Играчки, Интерактивна Кутија За Играчки За Обука, Диспензерот За Храна Со Бавен Фидер За Домашни Миленици,

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

● ИНТЕРАКТИВНИ ИГРАЧКИ за ЗАГАТКИ ЗА КУЧИЊА ● тоа е забавна интерактивна играчка за загатки за кученца,нудат игра на мозок за домашни миленици,предизвик за кученца и мачки Охрабрете го и обучете го вашето кученце или мачки да бараат храна со лизгање на деловите, помогнете им на миленичињата да го зголемат КОЕФИЦИЕНТОТ на ИНТЕЛИГЕНЦИЈА со учење последователни чекори и предизвикувачка игра. ●ГОЛЕМИНА и дијаметар : 9.4 во, Висина : 1. Може ефикасно да ја забави стапката на јадење на вашето домашно милениче, да спречи или потисне симптоми како што се прекумерна дебелина и варење предизвикани од брзо јадење. ●ИГРА ЗА МЕНТАЛНИ ВЕЖБИ●Подобрете Го КОЕФИЦИЕНТОТ на ИНТЕЛИГЕНЦИЈА на Вашите Кучиња со Оваа Интерактивна Играчка За Фидер За загатки За Кучиња. Обезбедете Смешен Ментален Предизвик за Вашето Кученце.Обука На Нивната Логичка Способност За Размислување и Сетилото за Мирис . Уживајте Во Смешното Хранење За Време На Размислување и Играње.Кучињата Апсолутно Ја Сакаат Оваа Стимулативна Игра. ●БАВЕН ФИДЕР#Само Треба Да Ја Ставите Храната во Преградата, А Кучето ќе се Обиде да Ја Добие, А Со Тоа Ќе Ја Забави Брзината на Јадење, Што може Да Спречи Гушење или Прејадување Со пребрзо Јадење, А Вашето Куче Ќе Развие Здрави Навики во Исхраната. `+ЗДРАВСТВЕН ЗАШТИТНИК● загатки за Кучиња играчките се направени од нетоксичен, еколошки, пвц издржлив материјал БЕЗ БПА, кој лесно може да се исчисти со сапун и топла вода, исплакнете темелно.

Поврзани производи..