• Свеж
Јкасан 2 Парчиња Отстранувач На Влакна За Миленичиња Двострано Отстранување На Крзно Четка Алатка За Отстранување На Влакна Од Крзно За Облека Троседот Тепих Авто?
zoom_in

Јкасан 2 Парчиња Отстранувач На Влакна За Миленичиња Двострано Отстранување На Крзно Четка Алатка За Отстранување На Влакна Од Крзно За

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

€Големина}големината на четката за отстранување на влакна е 17*45 см, мал по големина и лесен за носење. ①Материјал е Направен Од висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и полиестерски материјали, тој е издржлив и има долг работен век. ●Двострана четка ● Двострани влакна, силна лепливост, без оштетување на облеката, удобни за држење. ●Лесно за чистење●само треба едноставно да ја ставите четката во основата за чистење и да ја извлечете. ①Апликација таа е многу погодна за отстранување на влакната на домашните миленици дома и е суштинска алатка за сопствениците на миленичиња. €Големина}големината на четката за отстранување на влакна е 17*4.5 см, мал по големина и лесен за носење. ①Материјал е Направен Од висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и полиестерски материјали, тој е издржлив и има долг работен век. ●Двострана четка ● Двострани влакна, силна лепливост, без оштетување на облеката, удобни за држење. ●Лесно за чистење●само треба едноставно да ја ставите четката во основата за чистење и да ја извлечете. ①Апликација таа е многу погодна за отстранување на влакната на домашните миленици дома и е суштинска алатка за сопствениците на миленичиња.

Поврзани производи..