• Свеж
Скролувач Бронзено вино за стакло, елегантен холидер на држачи за стеблен софтвер со 6 куки, директно ретро стил вино стаклен држач за држачи за решетки за висина, о?
zoom_in

Скролувач Бронзено вино за стакло, елегантен холидер на држачи за стеблен софтвер со 6 куки, директно ретро стил вино стаклен држач за

DEN 464.00

Стока
check Во продавницата

Цврсти и силни, шест чаши може да се обесат на решетката и да не се лесни за одвојување, отворот за шишиња може да се обеси и на неа Бронза директно вино држач за вино со црвено вино држач за вино. Материјал со висок квалитет и ретро европски стил, уникатната бронзена боја додава ретро чувство на држачот на чашата. E виси држач за стакло. Држачот на чашата е стабилен со добро чувство на рака, дури и ако чашата за вино е поставено од едната страна, тоа нема да падне. Убава и модерна, исклучителна изработка и елегантен изглед, не е лесен за 'рѓа, издржлива и практична. Тоа е одвојување за лесно чистење и удобно складирање, заштеда на повеќе простор, погодно за употреба на домови и бар. Цврсти и силни, шест чаши може да се обесат на решетката и да не се лесни за одвојување, отворот за шишиња може да се обеси и на неа. Бронза директно вино држач за вино со црвено вино држач за вино. Материјал со висок квалитет и ретро европски стил, уникатната бронзена боја додава ретро чувство на држачот на чашата. E виси држач за стакло. Држачот на чашата е стабилен со добро чувство на рака, дури и ако чашата за вино е поставено од едната страна, тоа нема да падне. Убава и модерна, исклучителна изработка и елегантен изглед, не е лесен за 'рѓа, издржлива и практична. Тоа е одвојување за лесно чистење и удобно складирање, заштеда на повеќе простор, погодно за употреба на домови и бар.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Wine Glass Rack
Material:
Iron
Color:
Bronze Color
Bottom Diameter:
Approx. 175mm / 6.9in
Product Size:
Approx. 330 x 235 mm/13 x 9.3 in
Weight:
Approx. 587g / 20.7oz
Package List:
3 x Rack Accessory
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Поврзани производи..