• Свеж
Бентологија Бенто кутија за ручек сет w/ 5 отстранлив, контејнери со доказ за истекување, оброци за оброк, прегради за подготвување храна и закуски-стабилни, микробр?
zoom_in

Бентологија Бенто кутија за ручек сет w/ 5 отстранлив, контејнери со доказ за истекување, оброци за оброк, прегради за подготвување храна

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Доаѓа со проucирен надворешен контејнер, 5 проucирни контејнери за внатрешен ручек и 5 капаци отпорни на протекување Измешајте и одговарајте ги контејнерите за да спакувате што сакате-Bento Box се затвора цврсто преку контејнерите дури и без капаци. Издржливи, еднократно и лесни за чистење-се одржуваат машини за миење садови и микробранови (контејнери, а не капаци). Капаците и контејнерите можат да се користат самостојно или во бентолошката кутија за бенто за максимална разноврсност-совршена за деца и возрасни!. БПА БЕСПЛАТНО / Вклучува загарантирана од 1 година на производителот. Доаѓа со проucирен надворешен контејнер, 5 проucирни контејнери за внатрешен ручек и 5 капаци отпорни на протекување. Измешајте и одговарајте ги контејнерите за да спакувате што сакате-Bento Box се затвора цврсто преку контејнерите дури и без капаци. Издржливи, еднократно и лесни за чистење-се одржуваат машини за миење садови и микробранови (контејнери, а не капаци). Капаците и контејнерите можат да се користат самостојно или во бентолошката кутија за бенто за максимална разноврсност-совршена за деца и возрасни!. БПА БЕСПЛАТНО / Вклучува загарантирана од 1 година на производителот.

Поврзани производи..