• Свеж
Baoblaze чаша чаша за сушење решетката држач за држач со дрвена рачка силиконски заштитни куки кои не се за пиење стакло шише, чајната кујна домашна таблета, розово зла?
zoom_in

Baoblaze чаша чаша за сушење решетката држач за држач со дрвена рачка силиконски заштитни куки кои не се за пиење стакло шише, чајната кујна

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Исклучителна текстура, модерна златна обвивка, минималистичка геометриска жица решетка, одлична декорација за вашата кујна countertop Решетката за сушење на чашата со 6 куки, совршена за држење очила, чаши, чаши или шишиња. Основа на правоаголник на железо, штанд за чаши може да биде бесплатно да стои и да се постави безбедно на вашиот бројач или во кабинетот. Издржливото дно е дизајнирано да носи дури и сила и да се постави цврсто. Лесно за чистење на одводнување, чаши уредни, суви, превенција на раст. Одлични подароци за Божиќ, подароци за домаќинство, подароци за празници за пријатели и семејство итн. Опис : - Исклучителна текстура, модерна златна облога, минималистичка геометриска жичана решетка, одлична декорација за вашата кујна countertop. - решетката за сушење на чашата со 6 куки, совршена за држење очила, чаши, чаши или шишиња. - База на правоаголник на железо, штанд за чаши може да биде бесплатно да стои и да се постави безбедно на вашиот бројач или во кабинетот. Издржливото дно е дизајнирано да носи дури и сила и да се постави цврсто - лесно да се исчисти одвод, чаши уредни, суви, превенција на раст. - Одлични подароци за Божиќ, подароци за домаќинство, подароци за празници за пријатели и семејство и сл. Спецификација : - Материјал : Иронсизиска графикон : Големина на решетката : 23.

- Material:
Iron
Size Chart:
Rack size:
23.5x13x18.5cm/9.25x5.12x7.28inch
Package Includes:
1 Piece Cup Mug Drying Rack:
Note:
Colors might be different due to different monitor display.:
Please allow slightly difference in size due to manual measurement.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Поврзани производи..