• Свеж
Турбоки 10,8 Инчен Решетка За Шпорет 2 Решетка За Конзерви Под Притисок На Пакување со 3 Кратки И 3 Високи Ногарки Што Се Одвојуваат Нерѓосувачки Челик Лавици За Пароб?
zoom_in

Турбоки 10,8 Инчен Решетка За Шпорет 2 Решетка За Конзерви Под Притисок На Пакување со 3 Кратки И 3 Високи Ногарки Што Се Одвојуваат

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Големина На Решетката За Шпорет Под Притисок Од 2 парчиња : 10,8 Инчи/27,5 см 3 Кратки И 3 Високи Отстранливи Нозе. ОТСТРАНЛИВИ НОЗЕ НА ПАРОБРОД - 3 кратки и 3 високи нозе се одвојуваат за повеќе апликации, нашиот 2-пакет ви овозможува да креирате повеќе слоеви во серија, забрзувајќи го вашето конзервирање, исто така заштедувајќи простор!. НОЗЕТЕ СЕ ДОВОЛНО ВИСОКИ-висината на нозете е 1-3/4 инчи (4,5 см) и 2-3/4 инчи (7 см), нема потреба постојано да додавате вода или да се грижите дали водата ќе зоврие врз храната,и ако наредете две или три лавици за пароброд заедно,има доволно простор помеѓу слоевите за да можете да испарите многу храна. ЗА ДОМАШНИ ПОТРЕБИ ЗА КОНЗЕРВИРАЊЕ-само ставете чинија на пареа, Како што се ракови, бухти, леб, риба, месо, компири, пченка, кикирики, кнедли или што било што сакате да испарите спречува мешање на вкусови за време на готвењето. ВЕ МОЛИМЕ ИЗМЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ШПОРЕТ/КОНЗЕРВА ПОД ПРИТИСОК ПРЕД ДА КУПИТЕ ЗА ДА ОБЕЗБЕДИТЕ ВКЛОПУВАЊЕ. Мора да има 10,8 инчи употреблив внатрешен дијаметар-АКО НЕ, ОВА НЕМА да РАБОТИ за вас. ИЗБРАНИ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК. ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ.

Поврзани производи..