• Свеж
Торба за тотална торба за тота - памучна ткаенина со дијаманти за склопување торба за преклопување
zoom_in

Торба за тотална торба за тота - памучна ткаенина со дијаманти за склопување торба за преклопување

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Памучна ткаенина Поставена памучна обвивка. Еко-пријателската торба ја усвојува новата пролетна боја, која е многу погодна за купување, трчање, патување, час и канцеларија. Лесно носете суштинско значење за модата. Практична торбичка за мажи и жени, може да биде и одличен подарок за подароци!. Еко-пријателски материјал за торбички, за да се постигнат најмногу еколошки стандарди на најмодерниот начин!. Мулти-намена : Лесен, преносен и издржлив, може да се користи за торби за книги, шопинг, складирање, излети, патувања, подароци и други прилики. Она што го добивате : 1 x дијамантски сликарство (Rhinestone треба да се залепи) 1 сет x алатки за дијаманти (без рамка) 1 x торба за заштита на животната средина. Памучна ткаенина. Поставена памучна обвивка. Еко-пријателската торба ја усвојува новата пролетна боја, која е многу погодна за купување, трчање, патување, час и канцеларија. Лесно носете суштинско значење за модата. Практична торбичка за мажи и жени, може да биде и одличен подарок за подароци!. Еко-пријателски материјал за торбички, за да се постигнат најмногу еколошки стандарди на најмодерниот начин!. Мулти-намена : Лесен, преносен и издржлив, може да се користи за торби за книги, шопинг, складирање, излети, патувања, подароци и други прилики. Она што го добивате : 1 x дијамантски сликарство (Rhinestone треба да се залепи) 1 сет x алатки за дијаманти (без рамка) 1 x торба за заштита на животната средина. Спецификација : Точка : Модерен нов тип DIY вежба Еко-пријателски расположен Bagmaterial : Памук материјал : 35x28 cm/13.

Item:
Fashionable new type DIY drill eco-friendly bag
Material:
Cotton material
Size:
35x28 cm/13.8x11 in
Gross weight:
160g
Style:
simple literary style, fashion style
DIY diamond painting production steps:
1. Open the package and check whether the diamond painting tools are complete;:
2. According to the color code of the resin diamond, choose a color on the plate. If the same color is pasted at a time, the speed can be increased;:
3. Find the corresponding color code on the canvas, start pasting until it is finished;:
4. After finishing, in order to make the diamond painting stable, you can take some books and press them on the stickers of the eco-bag for a while;:
Precautions for DIY diamond painting:
1. Refer to the previous steps:
2. If you don't know what color to use, please refer to the color table:
Note:
This is an eco-friendly bag with diy diamonds. It is not completed. You need to complete it yourself. You only need to DIY the diamonds. :

Поврзани производи..