• Свеж
Bestonzon 6 комплети кафе чаша за кафе, шишиња за бебиња за сушење решетката деликатна чаша решетка чаша одводната решетка за кујнски чаша чаша железо за складирање црн?
zoom_in

Bestonzon 6 комплети кафе чаша за кафе, шишиња за бебиња за сушење решетката деликатна чаша решетка чаша одводната решетка за кујнски чаша чаша

DEN 1235.20

Стока
check Во продавницата

Организатор за сушење шише : Лесно вашите чаши и кујнски прибор, како што се чаши, чаши, шпатула, лажици Решетка за чаши за домаќинства : Може да им се даде на вашите пријатели или семејства како подарок за домаќинство, тоа е практично и декоративно. Решетка за сушење шише : Дише и вентилира, што може да спречи производство на лоши материи. Cup Drying Rack : SHELF COFFEE CUPS HOOKS - Space Saving Solution : 20 X8 X5.5 CM,4 hooks per rack,a hook can up to 2 cups,the size is perfect the cups fit great creates more space in the kitchen, adding more shelf простор. Деликатна заграда за чаши : Лесно вашите чаши и кујнски прибор, како што се чаши, чаши, шпатула, лажици. Организатор за сушење шише : Лесно вашите чаши и кујнски прибор, како што се чаши, чаши, шпатула, лажици. Решетка за чаши за домаќинства : Може да им се даде на вашите пријатели или семејства како подарок за домаќинство, тоа е практично и декоративно. Решетка за сушење шише : Дише и вентилира, што може да спречи производство на лоши материи. Cup Drying Rack : SHELF COFFEE CUPS HOOKS - Space Saving Solution : 20 X8 X5.5 CM,4 hooks per rack,a hook can up to 2 cups,the size is perfect the cups fit great creates more space in the kitchen, adding more shelf простор. Деликатна заграда за чаши : Лесно вашите чаши и кујнски прибор, како што се чаши, чаши, шпатула, лажици.

Поврзани производи..