• Свеж
Оаутосиј 50 парчиња прстени за салфетка 3Д Пеперутка хартија за салфетка прстенест шуплива салфетка прстенести држачи држач за еднократна употреба салфетка за сал?
zoom_in

Оаутосиј 50 парчиња прстени за салфетка 3Д Пеперутка хартија за салфетка прстенест шуплива салфетка прстенести држачи држач за еднократна употреба

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

【Список на пакети】 : getе добиете 50 парчиња 3 D држачи за прстени за салфетка од пеперутка Држачот на салфетка мери приближно 22 см x 5,8 см/8,66 "x 2,28" (L x W). Достапно во 13 бои. 【Материјал】 : прстените на држачот на салфетка се изработени од висококвалитетна хартија, која е исклучителна во текстурата и лесен за складирање. Картите пристигнуваат рамно и бараат склопување за употреба. 【Дизајн】 : прстенот на салфетка усвојува 3Д шуплива форма на пеперутка, која е убава и дарежлива, додавајќи романтична и елегантна атмосфера на вашата маса. Шик токалка со салфетка ќе ви донесе поинакво чувство. 【Функција】 : прстените за салфетка за еднократна употреба се врзани за салфетки, од една страна, може да ја направи трпезариската маса уредна, од друга страна, прстените од салфетка можат да обезбедат добар декоративен ефект, станувајќи неопходен предмет за украсување на салфетки на вечера за вечера . 【Апликација】 : прстените од салфетка од пеперутка се погодни за дома, ресторани за јадење, хотели, роденденски забави, банкети, свадби, вечери на свеќи, фестивалски собири и други прилики. Може да се користи и како декорација за занаетчиски проекти. 【Список на пакети】 : getе добиете 50 парчиња 3 D држачи за прстени за салфетка од пеперутка. Држачот на салфетка мери приближно 22 см x 5,8 см/8,66 "x 2,28" (L x W). Достапно во 13 бои. 【Материјал】 : прстените на држачот на салфетка се изработени од висококвалитетна хартија, која е исклучителна во текстурата и лесен за складирање. Картите пристигнуваат рамно и бараат склопување за употреба. 【Дизајн】 : прстенот на салфетка усвојува 3Д шуплива форма на пеперутка, која е убава и дарежлива, додавајќи романтична и елегантна атмосфера на вашата маса. Шик токалка со салфетка ќе ви донесе поинакво чувство.

Product name:
Butterfly Shaped Napkin Holder
Material:
paper
Color:
Rose Red/Gold/Silver/Blue/Green/White/Pink/Gold/Purple/Light Blue/Red/Ivory/Black
Item size:
22cmx5.8cm/8.66inchx2.28inch(L x W)
Quantity:
50pcs
Net weight:
50g/1.76 ounces
Packing list:
50 x Butterfly Napkin Ring Buckles :

Поврзани производи..