• Свеж
Чаши за замена на блендер за мешалка на нутрибулет, чаши за мерење на скала 32oz со 2 флип -врвот за да ги загрозат капаците и 2 гумени дихтунзи, компатибилни со мешавин?
zoom_in

Чаши за замена на блендер за мешалка на нутрибулет, чаши за мерење на скала 32oz со 2 флип -врвот за да ги загрозат капаците и 2 гумени дихтунзи,

DEN 335.84

Стока
check Во продавницата

Чаши за замена на блендер : 32oz мерни чаши за скала компатибилни со мешалка Nutribullet 600 W и Nutribullet Pro 900 W 100% сосема нов и висок квалитет : пластика од одделение за храна, БПА бесплатна и безбедна машина за миење садови. Вклучува : две чаши за мерење на скала 32oz со две капаци на врвот на врвот и две гумени заптивки. Земете го на чекор : Се одликува со преклопување на врвот за да го искористат доживувањето за пиење и лесно патување-вклучува гумен заптивка претходно инсталиран во капаците за целосен заптивка без протекување. Не е компатибилно : Оваа чаша Nutribullet нема да одговара на Lutribullet Lean (1200 вати), RX (1700 вати), магичен куршум или мешавини на Nutri Ninja. Ние не тврдиме дека ова се оригинални производи на Nutri Bullet. ★ Сосема нова чаша за мерење на скала 32oz за Nutribullet 600 W и Nutribullet Pro 900 систем за блендер/миксер со голема брзина. ★ Никогаш не мешајте топли/топли течности во чашите Nutribullet бидејќи тоа може да ги оштети парчињата. Секогаш мешајте ги состојките на ладна или собна температура. ★ Производ од VGEFC, ние не тврдиме дека ова се оригинални производи на Nutribullet. - Сите делови за замена на блендер се со висок квалитет со FDA сертифицирани и БПА бесплатно. 6 комплетни компјутери вклучуваат : 32oz Чаши за мерење на скала *2 флип -врвот за да ги замолите *2 гумени дихтунзи *2.

Поврзани производи..