• Свеж
ygqzm не'рѓосувачки челик кујнски сад за кујнски сад за јадење чинија за јадење сад за сушење решетката за сушење wallид, држач за складирање на кујна, организатор за ск?
zoom_in

ygqzm не'рѓосувачки челик кујнски сад за кујнски сад за јадење чинија за јадење сад за сушење решетката за сушење wallид, држач за складирање

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Материјал : 304 не'рѓосувачки челик 。 Применлива сцена : Кујна。. Направено од 304 не'рѓосувачки челик обезбедува долготрајна издржливост. Лесно се склопува, многу здрав и издржлив. Заштедува тони простор и време со тоа што ќе го олесни пристапот и материјалите, правејќи ја вашата кујна по чиста и уредна. Материјал : 304 не'рѓосувачки челик 。. Применлива сцена : Кујна。. Направено од 304 не'рѓосувачки челик обезбедува долготрајна издржливост. Лесно се склопува, многу здрав и издржлив. Заштедува тони простор и време со тоа што ќе го олесни пристапот и материјалите, правејќи ја вашата кујна по чиста и уредна. Спецификација : Боја : Црнматеријал : 304 не'рѓосувачки челик : Ракинзибилни сцени со садови : Кујнски производи : Направено од 304 не'рѓосувачки челик Обезбедете долготрајна издржливост. Лесно за склопување, многу здрав и траен. , правејќи ја вашата кујна по чиста и уредна.Пакаж Вклучена : 1 x решетка за полици од не'рѓосувачки челик (Без кафез на стапчиња за стапчиња, држач за ножеви) Вклучена е само горенаведената содржина на пакетот, не се вклучени и други производи. може да биде малку поразлично. Ако размислувате за разликата, ве молиме купете го внимателно. Да се ​​случи на различно осветлување и екран, бојата на оваа ставка може да биде малку поразлична од сликата.

Color:
Black
Material:
304 Stainless Steel
Type:
Dish Rack
Applicable Scene:
Kitchen
Features:
Made of 304 stainless steel ensure long lasting durability.:
Easy to assemble,very sturdy and durable.:
Saves tons of space and time by making it easier to access utensils and supplies,making your kitchen more clean and tidy.:
Package Included:
1 x Stainless Steel Shelf Rack(Without Chopsticks Cage,Knife Holder):
Only the above package content is included, other products are not included.:
notes:
Due to different producing batches, product details might be a little different. If you minding the difference, please buy it carefully.:
Due to different lighting and screen , the color of this item may be slightly different from the picture.:
Due to different manual measurement methods, please allow slightly different dimensions. :

Поврзани производи..