• Свеж
ygqzm 20-g-rid сушење решетката за складирање на плочата за складирање на плочата за чинија за садови за садови за сушење кујна за сушење решетката за полици за тенџере з?
zoom_in

ygqzm 20-g-rid сушење решетката за складирање на плочата за складирање на плочата за чинија за садови за садови за сушење кујна

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Тоа е решетката за одвод, решетката за садови, решетката за чаши, решетката за садови и други повеќенаменски Дизајнирана цврста конструкција, која е едноставно, стабилна и издржлива за употреба. Дизајн на преклопување, не треба да се собере, лесен за употреба. Решетка за складирање на две нивоа, не само за плочи за сушење, чинии, садови, туку и за складирање или прикажување на ЦД, книги, минијатурни слики. Држач за прибор и дополнителен душек за сушење ,. Тоа е решетката за одвод, решетката за садови, решетката за чаши, решетката за садови и други повеќенаменски. решетката, не само за плочи за сушење, чинии, садови, туку и за складирање или прикажување на ЦД, книги, минијатурни слики. 215мм / 18,50 * 8.46in (16 g-rids) 450 * 245 * 260mm / 17.24in (20 g-rids) Тежина на артикалот : приближно. 985 G / 34,74ozpackage Тежина : Прибл.89ozpackage Големина : 47.50in (16 g-rids) 45.50in (20 G-Rids) Список за пакување : 1 * Складирање Racknote : Треба да се измие само со вода, да се избришете со сува крпа и да се исцеди водата во водената лента навремено набавувачи за кујнски шалтер.

Поврзани производи..