• Свеж
Tddgg сад за садови за сушење на решетката за сушење на решетките за садови за садови за садови за садови, класифицирајте ја корпа за складирање за домашна кујна
zoom_in

Tddgg сад за садови за сушење на решетката за сушење на решетките за садови за садови за садови за садови, класифицирајте ја корпа за складирање

DEN 406.40

Стока
check Во продавницата

Машина за миење садови со простор за плочи, чаши и прибор за јадење Црна жица и сад за капење. Направено од не-растителни материјали, метална машина за миење садови и лента за капење. Доаѓа со две дрвени рачки за лесно носење. Лесно за чистење. Подлогата за капење на прибор за капење може да се отстрани. Издржлив и лесен за чистење. Машина за миење садови со простор за плочи, чаши и прибор за јадење. Црна жица и лента за капење. Изработено од не-растителни материјали, метална машина за миење садови и табли за капење.com со две дрвени рачки за лесно носење. Лесно за чистење. Може да се отстрани фиоката за капење на прибор за јадење. Не може да се исчисти. Бојата на предметот може да биде малку поразлична од бојата прикажана на сликите. Ви благодарам! Ве молиме, дозволете 1-2cm мерење на отстапување заради рачно мерење.

Material:
Stainless steel
Size:
430x305x140mm
Weight:
700g
Package Included:
1 dish rack (does not include any display items):
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Multi-purpose storage basket can be used to store small plants, gardening products, and decorate the color of the home.te the color of the home. :

Поврзани производи..