• Свеж
Doitool ориз лопатка, силиконска лажица со храна со силиконски ориз што не е залепна храна за сервирање кујнски прибор за креативни прибор за прибор за прибор за прибо?
zoom_in

Doitool ориз лопатка, силиконска лажица со храна со силиконски ориз што не е залепна храна за сервирање кујнски прибор за креативни

DEN 179.52

Стока
check Во продавницата

Безбеден за употреба на не-стапчиња за готвење и метални садови и тави; Тоа нема да гребете површини Висечка дупка со дизајн на копче за анти-лизгање, стилски и практичен. Направено од материјал, лесен, но здрав и издржлив. Совршената рачка за ергономија прави удобно ракување, цврсто и удобно за употреба. Оваа лажица со ориз е одлична за мешање, мешање и сервирање варен ориз без да се лепите некогаш. Оваа гумена лажица е исто така идеална за мала храна како пченка и мешан зеленчук. Безбеден за употреба на не-стапчиња за готвење и метални садови и тави; Тоа нема да гребете површини. Висечка дупка со дизајн на копче за анти-лизгање, стилски и практичен. Направено од материјал, лесен, но здрав и издржлив. Совршената рачка за ергономија прави удобно ракување, цврсто и удобно за употреба. Оваа лажица со ориз е одлична за мешање, мешање и сервирање варен ориз без да се лепите некогаш. Оваа гумена лажица е исто така идеална за мала храна како пченка и мешан зеленчук. Опис Ова е лажичка со ориз, кој е изработен и издржлив силиконски, мазни рабови нема да ги изгребат тавите за стапчиња. Совршената рачка за ергономија прави удобно ракување, цврсто и удобно за употреба. За вашиот затворен прибор за кујнски кујни и материјали за кампување на отворено. Карактеристики- боја : црна.

Поврзани производи..