• Свеж
Фит + Свежа Новина Изолирана Торба За Ручек со контејнер за ручек и соодветен пакет мраз, Кутија За Ручек За Деца За Повеќекратна Употреба, Мека Поладна Торба, Соврш?
zoom_in

Фит + Свежа Новина Изолирана Торба За Ручек со контејнер за ручек и соодветен пакет мраз, Кутија За Ручек За Деца За Повеќекратна Употреба,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : детската кутија за ручек е доволно голема за да собере храна во вредност од цели денови Лесна рачка за држење за удобно носење. Засилениот патент ја одржува содржината безбедна во оваа кутија за ручек за девојчиња, кутија за ручек за момчиња. За деца на возраст од 3+години. ОДЛИЧНА ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА : оваа кутија за ручек што ја сакаат децата е обложена со пева материјал без БПА, полиетиленска пена и заштитена СО 300д полиестер. Кутија за ручек за девојки, кутија за ручек за момчиња што овозможува храната и пијалоците да се чуваат ладни со часови. ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ И ОТПОРЕН на ВОДА : Дебелиот мек пева лагер и шевовите заварени со топлина штитат од протекување и излевање. Премиум детска торба за ручек надворешната ткаенина е отпорна на нечистотија и триење, заштитувајќи ги предметите за ручек во секое време! Може да се удвои како торба за ручек за мали деца. КОМПЛЕТЕН КОМПЛЕТ ЗА РУЧЕК : оваа изолирана кутија за ручек за деца вклучува еден сад за храна и едно соодветно пакување мраз за практично пакување ручек! Нашата лесна за пакување торба за ручек за деца може да ги собере сите основни работи за училишниот ден. Совршена детска кутија за ручек долги денови. ФИТ И СВЕЖО : Со Седиште Во Провиденс, Ри, Фит + Свежо се гордее со создавање функционални и карактеристични стилови за мажи, жени и нивните деца.

Поврзани производи..