• Свеж
Холибана Бања Мека Четка Сунѓери За Чистење Во Домаќинството Четка За Чистење Четка За Бања Чистач За Туширање За Тело Сунѓер Мртов Отстранувач На Кожа Ексфолијат?
zoom_in

Холибана Бања Мека Четка Сунѓери За Чистење Во Домаќинството Четка За Чистење Четка За Бања Чистач За Туширање За Тело Сунѓер Мртов Отстранувач

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Пп И Најлон Бања Нето Сунѓер : со дизајнот на дупката на рачката, можете да го суспендирате овој грб на било каде за да го исушите. Четка За Тело за капење : чистачот за грб за бања со рачка го олеснува чистењето на грбот и другите делови од телото за максимална удобност. Чистење На Телото за Туширање : Дизајниран Со дупка за виси, направете го тоа може да се закачи директно, да донесе погодност за складирање. Чистење За Бања За пилинг : оваа четка за бања е лесна за држење, држење и контрола, НИ помага лесно да ја исчистиме и масираме кожата на грбот. Четка за грб : brономски дизајнирана четка. Овој грб за грб е удобен за употреба. Доаѓа во исклучителен дизајн, лесно се совпаѓа со вашиот декор за бања. Бања Нето Сунѓер : со дизајнот на дупката на рачката, можете да го суспендирате овој грб на било каде за да го исушите. Четка За Тело за капење : чистачот за грб за бања со рачка го олеснува чистењето на грбот и другите делови од телото за максимална удобност. Чистење На Телото за Туширање : Дизајниран Со дупка за виси, направете го тоа може да се закачи директно, да донесе погодност за складирање. Чистење За Бања За пилинг : оваа четка за бања е лесна за држење, држење и контрола, НИ помага лесно да ја исчистиме и масираме кожата на грбот. Четка за грб : brономски дизајнирана четка. Овој грб за грб е удобен за употреба. Доаѓа во исклучителен дизајн, лесно се совпаѓа со вашиот декор за бања. Список на пакети 1 х Карактеристики На Четката За Грб-Големина : 37, 80Х9, 50Х9, 00см/14, 86Х3, 73Х3 четка за туширање за грб. - Материјал : пп и најлонска четка за туширање за Тело-Удобна текстура, добра за кожата. Користете ја оваа четка за туширање за капење, оставете ја кожата да блесне и мазна четка за бања со рачка.

Поврзани производи..