• Свеж
100 парчиња Пигментни Прстени, Шминка Алатки За Убавина Мастило Прстени Чаши, Тетоважа Прстени Чаши Пластичен Држач Тетоважа Мастило Прстен Лепило Шминка Лепак Прс?
zoom_in

100 парчиња Пигментни Прстени, Шминка Алатки За Убавина Мастило Прстени Чаши, Тетоважа Прстени Чаши Пластичен Држач Тетоважа Мастило Прстен

DEN 229.12

Стока
check Во продавницата

ФУНКЦИЈА : ЗА пигментот поставен во прстенот, а потоа ставен во раката, само додадете боја и брзина на боја Носете го на прстите, погодно за употреба. Секој прстен сад има капак што спречува сушење или истурање на пигментот. ПОГОДЕН за : оваа професионална тетоважа обезбедува Корпа Какосе Трепките контејнер за лепак, послужавник за трепки за лепак за графт, материјал за кригла за контејнери, растение потоа алатки за снабдување со трепки.Повеќенаменска употреба прстен за еднократна употреба. Овие прстени може да се користат за пигмент, мастило, лепак за држење, отстранувач и прајмер за трепки за време на примена на екстензии за трепки и апликации за тетовирање. Прстените за лепило може да се користат за продолжување на трепките, тетоважи, тетоважа на веѓи, игли за микроблејдинг, усни, ајлајнер, козметологија итн. ПРОФЕСИОНАЛНИ АЛАТКИ ЗА МАТЕРИЈАЛИ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ : Погодни За тетовирање пигменти или мастила и за продолжување на трепките, прајмери, отстранувачи на гел или трајна шминка pigments.It е професионални материјали за продолжување на трепките и материјали за техничар за нокти. Се користи за пигменти, мастила, лепила за држење за трепки, отстранувач на лепило, прајмери, течен кармин итн. Производ изработен од флексибилна пластика, прилагодлив и издржлив. ПОБЕЗБЕДНИ и ПОЗДРАВИ : Овие еднократна употреба за брза употреба, без неред за чистење, ја олеснуваат апликацијата за трепки. Одличен производ за шминка, уметност за нокти, тетоважа итн. Идеален за професионални вежби за тетовирање и домашна употреба.Ние сме навистина горди на нашата тетоважа пигмент мастило капи чаши прстен. ПРСТЕНИТЕ со мастило WZPB се највисоко оценети прстени за чаши за мастило за тетоважа. ПРАКТИЧНО ЗА НАНЕСУВАЊЕ : само носете го на прстите, погодно за употреба. Секој прстен сад има капак, така што пигментот не се исуши или истури. Со отворен дизајн, прстенот е погоден за повеќето големини на прсти.Прилагодлива големина, дијаметарот на прстенот е прилагодлив совршено ќе одговара на вашиот прст.

Item Type:
Tattoo Ink Holder Ring
Material:
Plastic
Quantity:
100pcs 
Color:
Transparent
Size:
Approx. 1.5 x 0.8cm
Total Weight:
Approx. 88g
Package List:
100 x Ink Container Ring Cups:

Поврзани производи..