• Свеж
Микроблејдинг Пракса Кожата, Ајлајнер Тетоважа Пракса Кожата Професионални Микроблејдинг Материјали Празно Пракса Кожата За Тетоважа Продавница За Тетоважа Поч?
zoom_in

Микроблејдинг Пракса Кожата, Ајлајнер Тетоважа Пракса Кожата Професионални Микроблејдинг Материјали Празно Пракса Кожата За Тетоважа Продавница

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Силика гел за храна, безбеден и еколошки, не‑оцрнувачки, лесен за боење и обложување, нетоксичен и безопасен Изработен од специјални материјали блиску до текстурата на човечката кожа, тој е мек и еластичен, погоден за вежбање тетоважи, тетоважа на веѓи, тетовирање на усни, шминка, микроблејдинг и друга практика. Умерена дебелина, висока симулација, погодна за почетници, ги подобрува вашите вештини погодно и безбедно. Мала тежина и во мала големина, лесен за чување и носење, совршен за домашна употреба и професионална продавница за тетоважи. Може да се исчисти и повторно да се користи, а може да се користи и од двете страни, со висока ефикасност на употреба, многу практична. Изработен од специјални материјали блиску до текстурата на човечката кожа, тој е мек и еластичен, погоден за вежбање тетоважи, тетоважа на веѓи, тетовирање на усни, шминка, микроблејдинг и друга практика. Силика гел за храна, безбеден и еколошки, не‑оцрнувачки, лесен за боење и обложување, нетоксичен и безопасен. Умерена дебелина, висока симулација, погодна за почетници, ги подобрува вашите вештини погодно и безбедно. Може да се исчисти и повторно да се користи, а може да се користи и од двете страни, со висока ефикасност на употреба, многу практична. Мала тежина и во мала големина, лесен за чување и носење, совршен за домашна употреба и професионална продавница за тетоважи.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Microblading Practice Skin
Material:
Silicone
Product Size:
Approx. 253 x 146 x 2mm / 10 x 5.7 x 0.1in
Application:
Microblading tattoo beginners, microblading master, tattoo artist, microblading tattoo beauty school, microblading tattoo salon
Package List:
1 x Practice Skin:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..