• Свеж
СОНЧЕВА ЗЕМЈА Сатенска Хауба Хауба За Коса Свиленкаста Капа За Спиење Прилагодлива Сатенска Капа За Ноќно Спиење Обвивка За Коса Реверзибилна Двослојна Црна 2 пак?
zoom_in

СОНЧЕВА ЗЕМЈА Сатенска Хауба Хауба За Коса Свиленкаста Капа За Спиење Прилагодлива Сатенска Капа За Ноќно Спиење Обвивка За Коса Реверзибилна

DEN 216.00

Стока
check Во продавницата

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН САТЕНСКИ МАТЕРИЈАЛ : висококвалитетен свилен сатен, хипоалергичен, лесен и Дише и пријател на кожата и заштитете ја косата и одржувајте ги фризурите Одржувајте влага, Без Засенчување На Бојата или Избледување. ДВОСЛОЕН И РЕВЕРЗИБИЛЕН ЗА ИЗДРЖЛИВОСТ и РАЗНОВРСНОСТ : совршен додаток за третмани со масло, длабоки кондиционери и ролки и лесен за враќање на хаубата за спиење од една на друга страна за да одговара на различна облека. ЕКСТРА ГОЛЕМА ГОЛЕМИНА ЗА ДА ОДГОВАРА НА РЕЧИСИ СЕКОЈА ГОЛЕМИНА НА ГЛАВАТА : една големина одговара на речиси возрасни и деца, и одлична за држење природна коса,плетенки,ткаења,ролки,стеги за коса,долга коса и нагоре. ПРИЛАГОДУВАЊЕ ЗА УДОБНО : Прилагодете го периметарот на хаубата на соодветната големина за главата,а врвката за влечење ви овозможува да го прилагодите проширувањето и затегнувањето на капачето на хаубата. САТЕН-СОВРШЕН РАБ ЗА ШИЕЊЕ : држете ја косата удобно без да изгледа големиот набразден раб и направете да изгледате прекрасно. Висококвалитетните дневни ноќни капачиња ви даваат удобно искуство, ви носат висококвалитетен сон, ја штитат вашата коса и го прават животот поудобен. Добијте го како подарок во роденденот и домашната забава. Користење совет : Не избелувајте и пеглајте. Измијте ја со ладна вода рачно или препорачана машина.

Поврзани производи..